ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γκιγκς: "Ο πιο γλυκός τίτλος"

Γκιγκς: "Ο πιο γλυκός τίτλος"

Ο Ράιαν Γκιγκς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα χαρεί περισσότερο από κάθε άλλον τον διαφαινόμενο 13ο τίτλο της ManUtd από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Πολ Σκόουλς.

Οι πολλοί τραυματισμοί βασικών παικτών που έπληξαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η αποχώρηση αρκετών έμπειρων στελεχών της το περασμένο καλοκαίρι είναι οι λόγοι για τους οποίους το φετινό πρωτάθλημα, αν τελικά θα κατακτηθεί, θα είναι το ωραιότερο που έχει πάρει στην καριέρα του ο Ράιαν Γκιγκς.

"Θα είναι τεράστιο επίτευγμα αν πάρουμε τον τίτλο βλέποντας πόσα χρήματα έχει ξοδέψει η Μάντσεστερ Σίτι. Έπρεπε να δώσουμε τα εύσημα στη Σίτι στο ξεκίνημα της σεζόν καθώς έπαιζαν καλά και πετύχαιναν πολλά γκολ.

Οι βασικοί παίκτες τους έπαιζαν καλά και έχουν ένα γεμάτο ρόστερ, οπότε ακόμα και αν είχαν τραυματισμούς ή τιμωρίες μπορούσαν να το χειριστούν.

Εμείς από την πλευρά μας είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Δεν ήμασταν τυχεροί και χάσαμε παίκτες-κλειδιά όπως οι Βίντιτς και Φλέτσερ.

Οπότε θα πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στα παιδιά που αναπλήρωσαν το κενό τους", τόνισε στη "Sun" ο 38χρονος άσος και πρόσθεσε:

"Ήταν επίσης και η εμπειρία που απωλέσαμε. Ο Σκόουλς για το πρώτο μισό της σεζόν, ο Φαν Ντερ Σαρ, ο Ο'Σέι και ο Μπράουν. Επίσης είχαμε νέο τερματοφύλακα.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δέχτηκε μεγάλη κριτική στο ξεκίνημα όμως δούλεψε σκληρά και δείχνει πως είναι σε τρομερή φόρμα την κατάλληλη στιγμή.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το "νέο αίμα" που μπήκε στην ομάδα μιλάμε για ένα σπουδαίο επίτευγμα".

Από την επιστροφή του Σκόουλς στην ομάδα και μετά, η Γιουνάιτεντ έχει πάρει τους 34 από τους 36 πόντους που έχει διεκδικήσει, και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την "σημαία" των "κόκκινων διαβόλων".

"Η επιστροφή του Σκόουλς ήταν ένα τεράστιο μπόνους για μας εκείνη τη στιγμή, να τον έχουμε δίπλα μας στο γήπεδο και στην προπόνηση.

Είναι επίσης ο καλύτερος στην προπόνηση, δεν μπορείς να του πάρεις τη μπάλα. Κάνει πράγματα που άλλοι δεν μπορούν".

Κληθείς τέλος να αναφέρει το ματς που του έχει μείνει περισσότερο στο μυαλό στη μέχρι τώρα σεζόν, ο Γκιγκς στάθηκε στο ματς με τη Νόριτς όπου είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στο "Κάροου Ρόουντ" στις καθυστερήσεις.

"Χρειάζεσαι τέτοιες στιγμές μέσα στη σεζόν αν θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα. Τέτοιες στιγμές σε γεμίζουν πίστη και αυτοπεποίθηση.

Απλά θυμηθείτε το γκολ που πέτυχε ο Φεντερίκο Μακέντα κόντρα στην Άστον Βίλα μερικά χρόνια πριν".

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει διαφορά 8 πόντων από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος, και πλέον μόνο με θαύμα θα χάσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας, που θα είναι ο 20ος στην ιστορία της.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ