ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιατί ο Μουρίνιο ήταν λυπημένος στην κατάκτηση του League Cup

Γιατί ο Μουρίνιο ήταν λυπημένος στην κατάκτηση του League Cup

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει πει πολλές φορές ότι δεν βαριέται να κατακτά τίτλους. Κι όμως στον τελευταίο εξ' αυτών - την κατάκτηση του League Cup - υπήρχε λόγος που ο Πορτογάλος δεν χαμογελούσε. Δείτε ποιος ήταν αυτός.

Τον έχουμε δει να πανηγυρίζει κάθε τίτλο που προστίθεται στο παλμαρέ του έντονα. Όποιος κι αν είναι αυτός. Μείζονος ή ελάσσονος σημασίας. Την περασμένη Κυριακή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-2 τη Σαουθάμπτον στον τελικό του "Wembley" και κατέκτησε το League Cup για 5η φορά στην ιστορία της.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο, ήταν λυπημένος. Υπήρχε λόγος. Ο πατέρας του, Ζοζέ Μανουέλ, ήταν άρρωστος και για πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του "Special One" δεν ήταν παρών σε κάποιον εκ των τελικών του γιου του. Εδώ και δύο χρόνια μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, καθώς αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας.

Τα βρετανικά ΜΜΕ έψαχναν από το απόγευμα της Κυριακής να βρουν τις αιτίες της μελαγχολικής διάθεσης του Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο το μυστήριο λύθηκε. Ένας ακόμη τίτλος προστέθηκε στο βιογραφικό του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά αυτή τη φορά το μυαλό του ήταν αλλού.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ