ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Για αυτό δεν πανηγύρισε με τον Φαν Χάαλ ο Γκιγκς

Για αυτό δεν πανηγύρισε με τον Φαν Χάαλ ο Γκιγκς

Γράφτηκαν πολλά για την επιλογή του να μην πανηγυρίσει το γκολ της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιούκαστλ αλλά και για τη σχέση του με τον Λουίς Φαν Χάαλ. Έτσι, ο Ράιαν Γκιγκς αποφάσισε να... απαντήσει.

Υπήρχε λόγος που ο Ράιαν Γκιγκς παρέμεινε απαθής μετά το γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φινάλε του αγώνα με τη Νιούκαστλ μεσοβδόμαδα που της χάρισε τους τρεις πόντους; Είναι τσακωμένος ο Ουαλός με το αφεντικό της ομάδας στον πάγκο και στα αποδυτήρια Λουίς Φαν Χάαλ;

Αυτά ήταν τα ερωτήματα που τριβέλιζαν το μυαλό των φίλων της Γιουνάιτεντ εδώ και ημέρες αλλά και που έκαναν τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον Φαν Χάαλ σε συνέντευξη Τύπου, με αποτέλεσμα να δείξει την ενόχλησή του ο Ολλανδός .

Έτσι, αφού καταλάγιασε ο θόρυβος αποφάσισε να μιλήσει και ο Ράιαν Γκιγκς, με την σημαία του συλλόγου και βοηθό προπονητή πλέον στη Γιουνάιτεντ να υποστηρίζει μέσω της "WalesOnline" πως υπήρχε διόγκωση του συγκεκριμένου περισταστικού από τα μίντια.

"Πανηγύρισα αλλά τότε, όπως και όταν ήμουν παίκτης, συνειδητοποίησα ξαφνικά πως δεν πρέπει να ενθουσιάζομαι πάρα πολύ. Υπήρχαν ακόμα τέσσερα με πέντε λεπτά αγώνα.

Αυτή είναι η αλήθεια. Τα μίντια προσπαθούν να διαστρεβλώσουν πράγματα αλλά έχω συνηθίσει", δήλωσε ο "Γκίγκσι" αναφερόμενος στο απαθές βλέμμα του που δημιουργούσε το απόλυτο κοντράστ απέναντι στον εκδηλωτικό εκείνη τη στιγμή Φαν Χάαλ.

Ο Γκιγκς διαψεύδει τα σενάρια για κόντρα του με Φαν Χάαλ:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ