ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δεν πανηγύρισε το γκολ ο Γκιγκς

Δεν πανηγύρισε το γκολ ο Γκιγκς
Φαν Χάαλ

Ο Άσλεϊ Γιανγκ σκόραρε στο 89' το νικητήριο γκολ της Γιουνάιτεντ και όλοι στον πάγκο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Όλοι εκτός από έναν. Τον Ράιαν Γκιγκς (VIDEOS).

Η καριέρα του Ράιαν Γκιγκς ως ποδοσφαιριστής ολοκληρώθηκε κάπως απότομα, με τον Ουαλό μεσοεπιθετικό να αναλαμβάνει την περσινή σεζόν ως υπηρεσιακός τεχνικός τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από το καλοκαίρι ο Γκιγκς βρίσκεται στο πλευρό του Λουίς Φαν Χάαλ και η αλήθεια είναι πως το ξεκίνημα του δίδυμου δεν ήταν ιδανικό.

Με τον καιρό, ωστόσο, ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα κι έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βέβαια, οι νίκες έρχονται με το... στανιό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το διπλό στην έδρα της Νιούκαστλ με γκολ του Γιανγκ στο 89ο λεπτό την Τετάρτη (4/3).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αμέσως μετά το γκολ του Άγγλου, ο πάγκος της Γιουνάιτεντ ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, με τον Γκιγκς όμως να παραμένει ψύχραιμος.

Στην Βρετανία αναφέρουν πως ο παλαίμαχος άσος έχει μάθει σε εύκολες νίκες και γι αυτό δεν θέλει να κάνει σαν τρελός με τέτοια αποτελέσματα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ