ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γενέθλια στο κρεβάτι ο Γκιγκς

Γενέθλια στο κρεβάτι ο Γκιγκς
Γκιγκς

Ο Ράιαν Γκιγκς έκλεισε τα 40 του χρόνια την Παρασκευή και ετοιμάζεται να το γιορτάσει στο... κρεββάτι του. Δείτε βίντεο με τον Ουαλό άσο να βγαίνει MVP σε ηλικία 14 ετών, σερβίροντας τρεις ασίστ!

Τι κι αν συμπλήρωσε την Παρασκευή τα 40 του χρόνια; Ο Ράιαν Γκιγκς σκέφτεται από τώρα την επόμενη σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο άσος των "κόκκινων διαβόλων" με τα 666(!) παιχνίδια στο πρωτάθλημα και τα 114 γκολ (953 ματς, 168 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) δήλωσε πως δεν σκέφτεται πολύ την ηλικία του, αλλά τα επόμενα παιχνίδια με την αγαπημένη του ομάδα.

"Μπα... δεν το βλέπω να πηγαίνω στην προπόνηση", είπε αρχικά αστειευόμενος και συνέχισε: "Μάλλον θα κάτσω στο κρεβάτι μου για να γλιτώσω τις πλάκες από τους συμπαίκτες μου".

"Δεν είναι κάτι φοβερό για μένα. Φυσικά και είναι -κάτι το σημαντικό- όμως δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ και για να είμαι ειλικρινής οι συμπαίκτες μου μου το θυμίζουν".

Ο Ράιαν Γκιγκς είναι ο 7ος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που συμπληρώσει τα 40 του χρόνια και συνεχίζει στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι υπόλοιποι έξι είναι οι: Κέβιν Φίλιπς, Τέντι Σέριγχαμ, Γκόρντον Στράχαν, Μπραντ Φρίντελ, Μαρκ Σβάρτσερ και Μάικ Πόλιτ.

Δείτε τον Ράιαν Γκιγκς να βγαίνει MVP σε σχολικό αγώνα σε ηλικία 14 ετών, βγάζοντας τρεις ασίστ στη νίκη της ομάδας του με σκορ 3-2.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ