ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Αειθαλής ο Ράιαν Γκιγκς

Αειθαλής ο Ράιαν Γκιγκς

Γεμάτος νεανική ικμάδα εμφανίστηκε ο βετεράνος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος δήλωσε ότι είναι πιθανό να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της καρδιάς του.

Στις 29 Νοεμβρίου ο Ουαλός άσσος αναμένεται να διαβεί το κατώφλι της πέμπτης δεκαετίας της ζωής του, ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένος να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του ακόμα κι όταν ξεπεράσει το φράγμα των 1000 συμμετοχών με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".

Ο Γκιγκς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 1990, πριν καν κλείσει τα 17 του χρόνια, και από τότε υπηρετεί πιστά την ομάδα που τον ανέδειξε έχοντας φθάσει αισίως τις 954 συμμετοχές.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το διαφαινόμενο ορόσημο απάντησε τα εξής:" Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν είναι κάτι που έχω σκεφθεί πολύ σοβαρά. Αν έλθει είναι καλοδεχούμενο, αν όχι δεν θα διαμαρτυρηθώ. Θα δούμε όμως. Αν παίζω καλά, το ευχαριστιέμαι και είμαι στα πλάνα του προπονητή θα συνεχίσω."

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει αποδεχθεί πως είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία στην ομάδα. Πέρασε πολύ καιρό δίπλα σε παίκτες όπως ο Στηβ Μπρους και ο Μπράιν Ρόμπσον, ων ο νεαρός της παρέας, τα πράγματα όμως πλέον έχουν αλλάξει:" Όταν ήμουν στην πρώτη ομάδα και έβλεπα τον Μπρους και τον Ρομπ που ήταν 33 και 34 σκεφτόμουν ότι ήταν αρχαίοι, αλλά δεν ξέρω τι σκέφτονται για μένα οι νέοι παίκτες τώρα. Όλοι μου λένε ότι είναι τα γενέθλιά μου αυτήν την εβδομάδα, κι εγώ απαντώ πως γίνομαι 35. Με κοιτούν και κουνάνε το κεφάλι και προφανώς καταλαβαίνουν την αλήθεια. Είμαι μεγάλος πια."

Το συμβόλαιο του αριστεροπόδαρου εξτρέμ λήγει τον Ιούνιο του 2014 και σε περίπτωση που θελήσει να πετύχει το ιστορικό ρεκόρ, θα πρέπει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ