ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Ήταν μία νευρική βραδιά"

Φέργκιουσον: "Ήταν μία νευρική βραδιά"

Ο Άλεξ Φέργκιουσον παραδέχτηκε ότι η έλλειψη εμπειρίας των νεαρών παικτών του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα από τον Άγιαξ.

Η έλλειψη εμπειρίας ορισμένων παικτών παραλίγο να αποδειχτεί καταστροφική για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ήττα από τον Άγιαξ με 2-1 στο "Ολντ Τράφορντ" δεν στοίχισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά προβλημάτισε τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον ενόψει της συνέχειας στην διοργάνωση.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Άμστερνταμ έδινε την δυνατότητα στον Φέργκιουσον να παρατάξει μία νεανική 11αδα.

Παρά το αρχικό καλό ξεκίνημα με το γκολ του Ερνάντεθ, ο οποίος για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι βρήκε δίχτυα, η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοση της και να χτίσει πάνω στο αβαντάζ που είχε χτίσει στο Άμστερνταμ. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε τον Άγιαξ ένα γκολ μακριά από την πρόκριση στους "16".

" Ήταν μία νευρική βραδιά. Με το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν μια καλή ευκαιρία να δώσω στον Σμόλινγκ και τον Φιλ Τζόουνς χρόνο συμμετοχής γιατί ήταν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι παίκτες με υποσχόμενο μέλλον αλλά η έλλειψη εμπειρίας σε τέτοιους αγώνες με δημιούργησε πρόβλημα. Για μία ευρωπαϊκή βραδιά ήταν μεγάλο ρίσκο", ήταν τα λόγια του Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι "μπέμπηδες" στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν σε διπλές αναμετρήσεις την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ