ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Εγώ θα τους στραγγάλιζα..."

Φέργκιουσον: "Εγώ θα τους στραγγάλιζα..."

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο στη "διαμάχη" του με τον Μάριο Μπαλοτέλι, τον... Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι δύο προπονητές βρίσκονται σε κόντρα το τελευταίο διάστημα από τη στιγμή που φουντώνει η μάχη μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Σίτι για το ποια θα κόψει πρώτη το νήμα στον φετινό μαραθώνιο της Πρέμιερ Λιγκ, όμως σε ζητήματα πειθαρχίας ο ένας υποστηρίζει τον άλλο.

Αυτό το διαπίστωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι την Παρασκευή αφού μετά την δημοσίευση των δηλώσεών του για τον Μπαλοτέλι ( "εάν ήταν συμπαίκτης μου θα τον χτυπούσα στο κεφάλι μία φορά την ημέρα"), πήρε τη σκυτάλη ο Φέργκιιουσον ο οποίος μίλησε για τη δύσκολη σχέση μεταξύ προπονητή και ποδοσφαιριστών.

"Ίσως θα τον στραγγάλιζα", απάντησε χιουμοριστικά ο Σκωτσέζος σε ερώτηση για το αν έχει συμβεί και σε αυτόν να θέλει να χτυπήσει έναν παίκτη του, ενώ πρόσθεσε:

"Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να σε απογοητεύσουν. Το ποδόσφαιρο είναι όμως ένας δύσκολος χώρος".

Ο πολυνίκης τεχνικός επιβεβαίωσε επίσης ότι υπολογίζει κανονικά τον Νάνι στον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την ΚΠΡ, ύστερα από τα πέντε ματς που έμεινε εκτός ο Πορτογάλος λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

"Ο Νάνι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Αποτελεί καλή προσθήκη για εμάς επειδή είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης", δήλωσε ο Φέργκιουσον, με τον φορμαρισμένο Βαλένσια να έχει πάντως το προβάδισμα έναντι του Νάνι για τη θέση του δεξιού εξτρέμ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ