ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον φεύγει, Ρονάλντο επιστρέφει

Φέργκιουσον φεύγει, Ρονάλντο επιστρέφει
Ρονάλντο Ρούνεϊ

Σύμφωνα με την daily mail οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε επαφές με τον μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο για να κλειδώσει η επιστροφή του, την ίδια ώρα που ο Ρούνεϊ είναι έτοιμος να αποχωρήσει

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η αγωνιστική περίοδος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς με το τέλος της ο Άλεξ Φέργκιουσον θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας μετά από 27 χρόνια.

Βέβαια η επόμενη μέρα δεν θα βρει απροετοίμαστους τους ανθρώπους του συλλόγου, που έχουν επιλέξει τον διάδοχο του Σερ Άλεξ (ουσιαστικά ο ίδιος τον επέλεξε) και περιμένουμε απλά τις ανακοινώσεις.

Η νέα εποχή ξεκινά, λοιπόν, σε λίγες ημέρες για την Γιουνάιτεντ και όπως είναι λογικό οι ιδιοκτήτες του συλλόγου θέλουν να έχουν ένα δυνατό χαρτί στα χέρια τους για να... ταρακουνήσουν το σύμπαν.

Σύμφωνα με την daily mail το "χαρτί" αυτό ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 28άχρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Αγγλία και την Γιουνάιτεντ, με τον εκτελεστικό διευθυντή των "διαβόλων" να βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με τον μάνατζερ του.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ προχωρούν σε μία ακόμα κίνηση που αφορά την αποχώρηση του Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος άσος ουσιαστικά ζήτησε ο ίδιος να φύγει από την ομάδα με τις Τσέλσι, Παρί Σαν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης να καραδοκούν.

Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ένα τεράστιο deal που θα χρειαστεί αρκετό χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί. Μέχρι να ανακοινωθεί ο διάδοχος του Άλεξ Φέργκιουσον πάντως μην περιμένετε πολλά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ