ΑΓΓΛΙΑ

O Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

O Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Διαβάστε τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Παναθηναϊκό του Γουέμπλεϊ και τον Φέρεντς Πούσκας. Η εκτίμηση του και ο σεβασμός για τους "πράσινους" και τον Ολυμπιακό μέσα από τα ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πολυνίκης τεχνικός, ο οποίος έπειτα από 27 χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση σε ανύποπτη στιγμή είχε αναφερθεί στους δύο "αιωνίους" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θυμόταν την πορεία του "τριφυλλιού" στο Γουέμπλεϊ το 1971 αλλά και τον τότε προπονητή των "πρασίνων", Φέρεντς Πούσκας.

"Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971 κόντρα στον Άγιαξ στο Γουέμπλεϊ. Προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ο Φέρεντς Πούσκας.

Θεωρώ πως αυτό ήταν ένα κατόρθωμα για εκείνη την εποχή, όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ήταν στα ισχυρά της Ευρώπης".

Ο 71χρονος τεχνικός μίλησε και για την δυναμική του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αναφερόμενος στα ματς των ελληνικών συλλόγων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Με το πέρασμα των χρόνων δυσκολευόμασταν πάντα στην Ελλάδα και στα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που είναι οι ελληνικές ομάδες οι οποίες κυρίως πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για αυτό ποτέ δεν θεωρούμε δεδομένο ότι θα κερδίσουμε εκεί, αν και έχουμε ένα πολύ καλό ρεκόρ να ξέρετε αλλά παρά ταύτα τα έχουν καταφέρει καλά".

Δείτε το χαρακτηριστικό video.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ