ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Δεν ζηλεύω την Σίτι"

Φαν Χάαλ: "Δεν ζηλεύω την Σίτι"
Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δηλώνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κερδίσει την Σίτι στο ντέρμπι της πόλης. Τονίζει ότι είναι υπερήφανος για τους παίκτες του.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Γιουνάιτεντ στο "Etihad" για την 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι "πολίτες" προπορεύονται των "κόκκινων διαβόλων" στην βαθμολογία με 17 βαθμούς έναντι 13.

Μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ δείχνει να σταθεροποιεί την απόδοση της κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του ο Φαν Χάαλ, που ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν ομαδικό πνεύμα στο παιχνίδι τους απέναντι στους "πολίτες".

" Eίμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν παίζουμε ομαδικά τότε οι πιθανότητες για νίκη αυξάνονται. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την Σίτι. Βελτιωνόμαστε καθημερινά. Τα τελευταία παιχνίδια η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι τόσο καλή.

Ενα σημαντικό στοιχείο στο ματς θα είναι να μην δεχτούμε κόκκινη κάρτα. Να αποφύγουμε τους συναισθηματισμούς στο παιχνίδι που μπορεί να μας οδηγήσουν στην αποβολή ενός παίκτη. Όταν παίζουμε 10 εναντίον 11 είναι δύσκολο να κερδίσουμε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ