ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Ο Ντε Χέα πρέπει να αποφασίσει"

Φαν Χάαλ: "Ο Ντε Χέα πρέπει να αποφασίσει"

Ο Νταβίντ Ντε Χέα απομακρύνεται σιγά σιγά από το "Old Trafford" και ο Λουίς Φαν Χάαλ παραδέχτηκε πως μπορεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο ο Ισπανός κίπερ θέλει να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ παραδέχτηκε πως το ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ ήταν ίσως το τελευταίο παιχνίδι του Νταβίντ Ντε Χέα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αποχώρησε τραυματίας στο 74' και θα χάσει τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τη Χαλ), ωστόσο ξεκαθάρισε πως μόνο αν ο σύλλογος ικανοποιηθεί οικονομικά θα δώσει τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση του σπουδαίου κίπερ έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

"Ό,τι διαδικασία ακολουθούμε σε κάθε μεταγραφή, αυτή θα τηρήσουμε για τον Ντε Χέα. Αναλύοντας την κατάστασή του μπορώ να πω πως είναι Ισπανός, διεθνής με την εθνική Ισπανίας, βρίσκεται ακόμα πίσω από τον Ίκερ Κασίγιας και τώρα έρχεται για αυτόν ένας ισπανικός σύλλογος.

Ακόμα η σύντροφός του (σ.σ. Εντούρνε Γκαρσία) είναι Ισπανίδα ενώ οι γονείς του έρχονται εδώ κάθε εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες και είναι δύσκολο για αυτόν", δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός της Γιουνάιτεντ θέλοντας να απεικονίσει την κατάσταση, για να συνεχίσει:

Φαν Χάαλ: "Ο Ντε Χέα πρέπει να αποφασίσει"

"Δεν πρόκειται να μας αφήσει τόσο εύκολο γιατί έχουμε έναν σπουδαίο σύλλογο. Είναι στο χέρι του πάντως να αποφασίσει αν θα πάει σε άλλη ομάδα.Εμείς του έχουμε προσφέρει ένα φανταστικό συμβόλαιο επειδή θέλουμε να τον κρατήσουμε.

Νομίζω ότι είχε μία φανταστική σεζόν. Δεν νομίζω ότι μπορώ να τον μεταπείσω επειδή ξέρει τι έχει ακριβώς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν χρειάζεται να πω κάτι υπέρ του συλλόγου επειδή ο παίκτης το αισθάνεται αυτό κάθε ημέρα. Μπορείτε να δείτε τους οπαδούς μας, είναι απίστευτοι. Αν φύγει θα το χάσει αυτό".

Φαν Χάαλ: "Ο Ντε Χέα πρέπει να αποφασίσει"
© REUTERS

Σημειώνεται πως οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 24χρονο Ισπανό κίπερ (το υπάρχον λήγει το 2016) με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 200.000 λιρών ενώ σε περίπτωση αποχώρησής του δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συμβιβαστούν με ποσό λιγότερο των 25.000.000 λιρών.

Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ