ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε"

Φαν Χάαλ: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε"
© BPI/KIERAN MCMANUS

Ο Λουίς Φαν Χάαλ εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Σουόνσι, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του κυριάρχησε απόλυτα στο δεύτερο μέρος.

Τσαντισμένος με την ήττα στο "Liberty Stadium" (2-1 από τη Σουόνσι), που ήταν η 2η για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία 20 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, εμφανίστηκε αμέσως μετά το τέλος του ματς ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε πως οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο ειδικά στο δεύτερο μέρος και απέδωσε την αποτυχία της ομάδας του να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Ουαλία στον παράγοντα τύχη.

"Δημιουργήσαμε μία ευκαιριά κάθε δύο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και εκείνοι είχαν από την πλευρά τους μόνο μία ευκαιρία για γκολ.

Φαν Χάαλ: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε"
© GETTY IMAGES

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η Σουόνσι είχε μία καλή ευκαιρία και από εκεί και πέρα κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.

Σε μία αντεπίθεσή τους πέτυχαν ένα γκολ με σουτ του Σέλβεϊ που κόντραρε η μπάλα ενώ ίσως να ήταν οφσάιντ ο Γκομίς. Δεν είμαστε λοιπόν τυχεροί, ούτε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα", τόνισε ο 63χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε:

Φαν Χάαλ: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε"
© REUTERS

"Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι ακόμα και όταν παίζαμε με 10 παίκτες επειδή ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν μπορούσε να τρέξει άλλο εξαιτίας τραυματισμού (όταν είχε ολοκληρώσει και τις τρεις αλλαγές του ο Φαν Χάαλ).

Είναι ακόμα μεγαλύτερη η απογοήτευση όταν έρχεται η ήττα μετά από ένα ματς που έχεις κυριαρχήσει. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και είναι απίστευτο το γεγονός ότι χάσαμε".

Η στατιστική δεν δικαιώνει πάντως τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την κρίση του για την κυριαρχία της ομάδας του αφού σύμφωνα με τους αριθμούς οι γηπεδούχοι είχαν διπλάσια σουτ για γκολ (6 έναντι 3) έναντι των φιλοξενουμένων!

Φαν Χάαλ: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε"
© REUTERS

Όσον αφορά στον τεχνικό της Σουόνσι, Γκάρι Μονκ, ο οποίος πανηγύρισε "νταμπλ" νικών απέναντι στη Γιουνάιτεντ (η ομάδα του είχε επικρατήσει με 2-1 και στο ματς της πρεμιέρας στο "Old Trafford"), είπε:

"Προτιμώ να είμαι τυχερός παρά καλός. Ναι, είχαμε πίεση, όμως μας έκαναν μόνο ένα σουτ. Πετύχαμε ένα φανταστικό γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και ένα τρίτο.

Φαν Χάαλ: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάσαμε"
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που νικάμε δύο φορές μέσα στην ίδια σεζόν τη Γιουνάιτεντ. Είχα πει στους παίκτες πριν το ματς ότι με την έννοια πως γράφουμε ιστορία πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη. Θα πρέπει όλοι σε αυτό το σύλλογο να είναι υπερήφανοι για αυτό το νταμπλ".

Οι δηλώσεις του Φαν Χάαλ μετά το ματς με τη Σουόνσι

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ