ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φαν Χάαλ: "Ανησυχώ για το μέλλον μου στην ομάδα"

Φαν Χάαλ: "Ανησυχώ για το μέλλον μου στην ομάδα"

Η ήττα από τη Νόριτς σόκαρε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε τον Λουίς Φαν Χάαλ να παραδεχτεί πως δεν αισθάνεται πλέον ασφάλεια στην άκρη του πάγκου.

Μετά τις "σφαλιάρες" από Βόλφσμπουργκ και Μπόρνμουθ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να σταματήσει τον κατήφορό της ούτε απέναντι στη Νόριτς, με την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ να γνωρίζει την πρώτη εντός έδρας ήττα της στη φετινή Premier League (1-2) και να μετράει πλέον έξι σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη.

Αυτός δε που αισθάνθηκε πιο άβολα από όλους μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν ο Λουίς Φαν Χάαλ, που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς στο "Old Trafford", με τον Ολλανδό τεχνικό να μην κρύβει τον προβληματισμό του για το μέλλον του στην ομάδα.

"Φυσικά και ανησυχώ για το μέλλον μου. Ξέρω ότι η πίστη σε έναν προπονητή είναι πολύ σημαντική και όταν χάνεις παιχνίδια, η πίστη μειώνεται. Αυτό συμβαίνει τώρα και δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου.

Φαν Χάαλ: "Ανησυχώ για το μέλλον μου στην ομάδα"
© MARC ATKINS / OFFSIDE

Όπως αξιολογώ τους παίκτες μου, το ίδιο κάνω και με τον εαυτό μου. Εξαιτίας αυτού είμαι, ή ίσως πρέπει να πω ήμουν, ένας επιτυχημένος προπονητής", τόνισε ο Φαν Χάαλ, για να προσθέσει πάντως πως "δεν νομίζω μία αλλαγή προπονητή να φέρει άμεσα επιτυχία...".

Ο Ολλανδός κάλεσε κατόπιν τους παίκτες του να δείξουν τον επαγγελματισμό τους αρχής γενομένης από το ματς με τη Στόουκ στην Boxing Day (ακολουθεί το ματς με την Τσέλσι στο "Old Trafford"), παραδέχτηκε ωστόσο ότι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Γιουνάιτεντ μόνο εύκολη δεν είναι.

Φαν Χάαλ: "Ανησυχώ για το μέλλον μου στην ομάδα"

Την ίδια ώρα, διαρκώς αυξάνονται οι φωνές των οπαδών που ζητούν από την διοίκηση της Γιουνάιτεντ να απομακρύνει τον Φαν Χάαλ, με πολλούς από αυτούς να κατακλύζουν τα social media μετά την ήττα από τη Νόριτς απαιτώντας την πρόσληψη του... Ζοζέ Μουρίνιο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ