ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επιστρέφει στη Μάντσεστερ ο Σκόουλς;

Επιστρέφει στη Μάντσεστερ ο Σκόουλς;

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εκπέμπει SOS με τα προβλήματα τραυματισμών στη μεσαία γραμμή και ο Πολ Σκόουλς σκέφτεται σοβαρά να ξαναφορέσει τα αθλητικά του παπούτσια για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ!

Ο Πολ Σκόουλς πήρε τη δύσκολη απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από 17 χρόνια σπουδαίας καριέρας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν αποκλείεται να τον δούμε προσεχώς ξανά με την κόκκινη φανέλα εν... δράσει!

Όπως αποκάλυψε το Σάββατο η εφημερίδα "Sun" απέρριψε τον προηγούμενο μήνα πρόταση της Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στα γήπεδα, όμως τώρα σκέφτεται σοβαρά να αποδεχτεί το κάλεσμα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να βοηθήσει ενεργά στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ο Σκόουλς είναι σε θέση να βοηθήσει παρά τα 37 του χρόνια, από τη στιγμή που προπονείται καθημερινά από το ξεκίνημα της σεζόν με την ομάδα αναπληρωματικών των πρωταθλητών Αγγλίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Άγγλος πρώην άσος εντάχτηκε στους "κόκκινους διαβόλους" σε ηλικία μόλις 14 ετών, ενώ πέτυχε 150 τέρματα σε σχεδόν 700 εμφανίσεις του με το συγκρότημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ