ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέργκιουσον: "Το αβαντάζ στη Σίτι"

Φέργκιουσον: "Το αβαντάζ στη Σίτι"

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραδέχτηκε μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Νιουκάστλ ό,τι η Σίτι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από τη Νιουκάστλ με 3-0 και υποχώρησε στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Η εμφάνιση της Μάντσεστερ ήταν τραγική και τα λάθη στην άμυνα της δεν έμειναν ασυγχώρητα από τις "καρακάξες".

Το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ πήρε ξανά η Σίτι που κέρδισε στο ντέρμπι την Λίβερπουλ με 3-0, κάτι που παραδέχτηκε και ο Φέργκιουσον στις δηλώσεις του.

" Η Σίτι έχει το αβαντάζ. Είχαμε την ευκαιρία καθώς γνωρίζαμε το αποτέλεσμα της Σίτι αλλά χάσαμε. Δεν πρέπει να επικρατήσει ο πανικός. Έχουμε την εμπειρία να ξεπεράσουμε την δύσκολη θέση που βρισκόμαστε. Η Νιουκάστλ σημείωσε δύο όμορφα γκολ και πήρε σημαντικό προβάδισμα. Δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας", τόνισε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Άλαν Πάρντιου, προπονητή της Νιουκάστλ, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του: " Kερδίσαμε επειδή είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και αξίζαμε τη νίκη. Είμαστε αρκετά επιθετικοί. Ήταν μία μεγάλη νίκη και είμαι περήφανος για την ομάδα.

Τώρα η δουλειά μου είναι να μην χάσουν τον έλεγχο οι παίκτες μου. Ο Ντεμπά Μπα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Θα τον χάσουμε για τον επόμενο μήνα και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Έχουμε παίκτες στους οποίους πρέπει να επενδύσουμε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ