ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Έπιασε πάτο ο Φαλκάο

Έπιασε πάτο ο Φαλκάο
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Ο Λουί φαν Χάαλ έστειλε τον Φαλκάο να παίξει με την U21 κόντρα στην Τότεναμ και ο Κολομβιανός απογοήτευσε και κόντρα στους πιτσιρικάδες

Αφού δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στον προημιτελικό του FA Cup με την Άρσεναλ, ο Λουί φαν Χάαλ έστειλε τον Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία να παίξει το βράδυ της Τρίτης με την U21 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο "Ολντ Τράφορντ" και ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν στην 11άδα μαζί με τους Βίκτορ Βαλντές και Ραφαέλ (μέχρι τρεις άνω των 21 μπορούν να παίξουν).

Συνήθως, ο Λουί φαν Χάαλ δεν ζητά από παίκτες του να παίξουν με την U21, εκτός και αν προέρχονται από τραυματισμό, όπως δηλαδή ο Ραφαέλ, αλλά έστειλε τον Φαλκάο να παίξει, περιμένοντας ίσως να δει μια αντίδραση, αλλά επίσης εκτιμά πως δεν έχει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση.

Έπιασε πάτο ο Φαλκάο
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ManUtd, ο 29άχρονος άσος έπαιξε την Τρίτη έτσι ώστε την Κυριακή να είναι σε καλή κατάσταση για το ματς της ομάδας του με την Τότεναμ στην Premier League (το ματς των ανδρών δηλαδή).

Όπως όμως συνηθίσει με την πρώτη ομάδα, έτσι και κόντρα στους πιτσιρικάδες ο Φαλκάο απογοήτευσε. Ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, έχασε δύο ευκαιρίες, ενώ εν συνεχεία η μοναδική φορά που... φάνηκε είναι όταν μπήκε στην πορεία της μπάλας σε σουτ του Γουίλσον και υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ!

Έπιασε πάτο ο Φαλκάο
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Θυμίζουμε πως παίρνει 300.000 ευρώ την εβδομάδα και οι "κόκκινοι διάβολοι" το καλοκαίρι έχουν δικαίωμα να τον αγοράσουν από την Μονακό έναντι 60.000.000, αλλά αυτό φαντάζει αδύνατο να γίνει.

Το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 1-1 ( ισοφάρισε ο Ραφαέλ με καταπληκτικό γκολ), ενώ ο Φαλκάο αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό και έμοιαζε έκπληκτος όταν αντιλήφθηκε πως θα γίνει αλλαγή...

Έπιασε πάτο ο Φαλκάο
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ