ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Διαπραγματεύεται για την αγορά του Πογκμπά η Μ. Γιουνάιτεντ

Διαπραγματεύεται για την αγορά του Πογκμπά η Μ. Γιουνάιτεντ
© GETTY IMAGES

Ο κύβος ερρίφθη: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έθεσε ως προτεραιότητα την ενίσχυσή της με τον Πολ Πογκμπά και ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Γιουβέντους για την απόκτησή του έναντι του ποσού ρεκόρ των 100.000.000 λιρών.

Η "Sun" αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να αφήσει πάνω στο τραπέζι το αστρονομικό ποσό των 100.000.000 λιρών για να δελεάσει την Γιουβέντους να αποχωριστεί το μεγάλο αστέρι της και φαίνεται πως η συγκεκριμένη πληροφορία είναι 100% έγκυρη.

Όπως μετέδωσε ο αγγγλικός τηλεοπτικός σταθμός "Sky Sport" το μεσημέρι της Πέμπτης "ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, ξεκίνησε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες 48 ώρες που ενδέχεται να προκαλέσουν την επιστροφή του Πολ Πογκμπά στο Old Trafford έναντι του ποσού ρεκόρ των 100.000.000 λιρών".

Και το εν λόγω μέσο συμπληρώνει αναφορικά με την υπόθεση: "Η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της τον 23χρονο αλλά θα της είναι δύσκολο να αντισταθεί σε μία τέτλια προσφορά, βάση της οποίας ο Πογκμπά θα έχει εβδομαδιαίε αποδοχές ύψους 300.000 λιρών".

Το "Sky Sports" ξεκαθαρίζει πάντως ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παίζει μόνη της... μπάλα σε τορινέζικο έδαφος, αφού ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχει δείξει και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Γούντγουορντ έχει ήδη ολοκληρώσει επιτυχημένα δύο διαπραγματεύσεις με τον Μίνο Ραϊόλα αυτό το καλοκαίρι, με τον Ιταλό μάνατζερ του Πογκμπά να έχει επίσης και τα δικαιώματα των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Χένρικ Μχιταριάν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ