ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ασέβεια στην ιστορία της!

MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 26:  Members of the Manchester United 1968 European Cup-winning side pose with Eusebio and the European Cup at the Manchester United and Benfica reunion dinner, which reunited the two teams who played in the 1968 European Cup Final ahead of the two teams meeting again, at Old Trafford on September 26 2005 in Manchester, England. (Photo by John Peters/Manchester United via Getty Images) *** Local Caption *** Brian Kidd;Bobby Charlton;Alex Stepney;Bill Foulkes;David Sadler;Eusebio
MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 26: Members of the Manchester United 1968 European Cup-winning side pose with Eusebio and the European Cup at the Manchester United and Benfica reunion dinner, which reunited the two teams who played in the 1968 European Cup Final ahead of the two teams meeting again, at Old Trafford on September 26 2005 in Manchester, England. (Photo by John Peters/Manchester United via Getty Images) *** Local Caption *** Brian Kidd;Bobby Charlton;Alex Stepney;Bill Foulkes;David Sadler;Eusebio MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέπεσαν σε τεράστιο ατόπημα αφού δεν έδωσαν πρόσκληση για τον τελικό του Champions League στο "Γουέμπλεϊ" στα μέλη της χρυσής ομάδας του 1968 που σήκωσε το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία του συλλόγου.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε η εφημερίδα "Daily Mail", τονίζοντας ότι πολλοί από τους παίκτες των "κόκκινων διαβόλων" που είχαν πάρει μέρος στον θρίαμβο με 4-1 της Μπενφίκα (στο ίδιο γήπεδο με την έδρα του φετινού τελικού) θα παρακολουθήσουν το ματς από την τηλεόραση ή θα προσπαθήσουν να βρουν άλλο τρόπο για να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο "ναό του ποδοσφαίρου".

"Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Γιουνάιτεντ", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ένας στενός φίλος κάποιου από την ομάδα του 1968, και συνέχισε με παράπονο:

"Μιλούν με χαρά για την ιστορία και την παράδοση του συλλόγου, όμως οι παλιοί παίκτες ξεχάστηκαν σε αυτή την περίπτωση.

Θα ήταν ωραίο για την ομάδα του Σερ Ματ Μπάσμπι να λάβει πρόσκληση για το παιχνίδι ως σύνολο. Εξάλλου, η νίκη στο Γουέμπλεϊ το 1968 ήταν μέρος της ιστορίας του συλλόγου.

Ίσως ο σύλλογος απασχολεί τόσους πολλούς ανθρώπους τώρα που δεν έχουν απομείνει εισιτήρια ελεύθερα".

Πέρα από τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον (σκόρερ δις στον τελικό του 1968) που θα βρεθεί στο γήπεδο με την ιδιότητα του διευθυντή της Γιουνάιτεντ και του Πάντι Κρέραρντ που θα σχολιάσει για τον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό του συλλόγου, υπάρχουν συνολικά άλλοι επτά επιζήσαντες από τη βραδιά της κατάκτησης του πρώτου Πρωταθλητριών.

Οι Άλεξ Στέπνεϊ, Τζον Άστον και Ντέιβιντ Σάντλερ δεν πήραν εισιτήρια από την επίσημη Γιουνάιτεντ αλλά θα δηλώσουν "παρών" μέσω κάποιας ιδιωτικής εταιρίας, οι Νόμπι Στάιλς, Μπιλ Φουλκς και Τόνι Νταν θα απουσιάσουν 100%, ενώ ο "έβδομος της παρέας" Μπράιαν Κιντ (είχε σκοράρει το τρίτο γκολ σε εκείνον τον τελικό) προσπαθεί να βρει πρόσκληση μέσω της... Μάντσεστερ Σίτι.

Και αυτό γιατί είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου των "πολιτών", με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην έχει επικοινωνήσει μαζί του παρόλο που ο επίσημος σταθμός του συλλόγου του είχε ζήτησει να παραχωρήσει συνέντευξη ενόψει του τελικού της 28ης Μαΐου!

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ