ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Απέρριψε τη νέα πρόταση της Τσέλσι για Ρούνεϊ

Απέρριψε τη νέα πρόταση της Τσέλσι για Ρούνεϊ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "είπε όχι" και στη δεύτερη επίσημη πρόταση της Τσέλσι για τον Γουέιν Ρούνεϊ, η οποία ήταν κοντά στα 30.000.000 λίρες.

Μετά την πρώτη πρόταση που είχε κατατεθεί τον Ιούλιο, ύψους 20 εκ.λιρών, η Τσέλσι επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Γουέιν Ρούνεϊ αλλά βρήκε και πάλι "τοίχο" απέναντί της.

Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά ΜΜΕ (BBC, Guardian, Sky Sports), η ομάδα του Λονδίνου προσέφερε το βράδυ της Κυριακής σχεδόν 30 εκ.λίρες για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ζοζέ Μουρίνιο να ντύσει στα μπλε τον Ρούνεϊ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δίνει όμως και πάλι αρνητική απάντηση.

Τα ίδια μέσα εκτιμούν πως μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι αρκετά πιθανό να προσπαθήσει να πάρει την κατάσταση πάνω του ο παίκτης, καταθέτοντας έγγραφο αίτημα στους "κόκκινους διαβόλους" για να του επιτρέψουν να αποχωρήσει.

Απέρριψε τη νέα πρόταση της Τσέλσι για Ρούνεϊ

Σημειώνεται ότι ο Μόγιες έχει εκφράσει την επιθυμία του για παραμονή του Ρούνεϊ στο "Ολντ Τράφορντ", ενώ ο 27χρονος επιθετικός αναμένεται να αγωνιστεί τόσο στο φιλικό της Τρίτης απέναντι στην ΑΙΚ στη Στοκχόλμη όσο και στο προσεχές φιλικό με τη Σεβίλλη στο "Ολντ Τράφορντ" προς τιμήν του Ρίο Φέρντιναντ (9/8).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ