ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ζητάει συγγνώμη ο Μπαλοτέλι

Ζητάει συγγνώμη ο Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι απολογήθηκε για την κόκκινη κάρτα που πήρε κόντρα στην Άρσεναλ και έριξε... γέφυρες προς τον Τσέζαρε Πραντέλι τονίζοντας πως δεν θέλει με τίποτα να χάσει τη συμμετοχή του στο Euro 2012.

"Ζητάω πραγματικά συγγνώμη για αυτό που συνέβη, για την απογοήτευση που έδωσα στη Μάντσεστερ Σίτι και ειδικότερα στον Ρομπέρτο Μαντσίνι, τον οποίο σέβομαι και αγαπώ.

Όσο για το μέλλον μου στη Μάντσεστερ Σίτι θα δούμε στο τέλος της σεζόν. Θα μιλήσω με τον σύλλογο και θα δούμε", τόνισε ο 21χρονος φορ στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων "Ansa", ευχόμενος παράλληλα το τελευταίο ατόπημά του να μην του κοστίσει τον αποκλεισμό του από την Εθνική Ιταλίας ενόψει του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε τις καυστικές δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι κατά του Μάριο Μπαλοτέλι και τα "δολοφονικά" μαρκαρίσματα του παίκτη στο "Emirates".

"Θέλω πολύ να παίξω στην εθνική ομάδα. Στο ματς με την Άρσεναλ έκανα δύο σκληρά φάουλ πάνω στο παιχνίδι και όχι από αντίδραση. Δεν παραβίασα λοιπόν τον ηθικό κώδικα του προπονητή.

Έχω χάσει ήδη μία φορά την εθνική για μία ανοησία (σ.σ είχε αποκλειστεί από το φιλικό Ιταλία-ΗΠΑ για ένα αντιαθλητικό φάουλ στον Σκοτ Πάρκερ της Τότεναμ) δεν θα το έκανα και δεύτερη φορά".

Σύμφωνα μάλιστα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο επιθετικός των "πολιτών" έχει στείλει ήδη sms... απολογίας στον Τσέζαρε Πραντέλι, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας να περιμένει να δει αναλυτικά τις φάσεις από το Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ για να πάρει την τελική του απόφαση με τον Μπαλοτέλι .

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ