ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο "δολοφόνος" Μπαλοτέλι

Ο "δολοφόνος" Μπαλοτέλι
Μπαλοτέλι © GETTY IMAGES

Δείτε τόσο το μαρκάρισμα που έκανε τον Μάρτιν Άτκινσον να αποβάλλει τον Μάριο Μπαλοτέλι, όσο κι εκείνο που κόντεψε να διαλύσει το γόνατο του Άλεξ Σονγκ.

Η καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι τελειώνει, όπως όλα δείχνουν, αλλά με εμφανίσεις όπως η χθεσινή δε χρειάζεται να φοβάται.

Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος ακόμα κι αν δε βρει άλλη ομάδα θα μπορούσε να αλλάξει άθλημα και να το γυρίσει σε κάποιο είδος πάλης.

Η αποβολή του Ιταλού επιθετικού ήταν το πιο σίγουρο ποντάρισμα για όποιον παρακολουθούσε την Κυριακή (8/4) το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Από το 10ο λεπτό έδειξε πως βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση πραγματοποιώντας ένα δολοφονικό μαρκάρισμα στον Άλεξ Σόνγκ. Ο Καμερουνέζος μέσος γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Λίγο αργότερα ο... τυχερός ήταν ο Μπακαρί Σανιά. Ο Γάλλος αμυντικός δέχτηκε ένα πολύ δυνατό τάκλιν από τον Μπαλοτέλι κι ενώ η μπάλα είχε φύγει από τα πόδια του, αλλά επίσης κατάφερε να συνεχίσει το παιχνίδι, όπως και ο πρώην επιθετικός της Ίντερ, παρά τα δύο συνεχόμενα μαρκαρίσματά του.

Ωστόσο, όσοι ήταν σίγουροι για την αποβολή του τελικά δικαιώθηκαν στο 90', όταν ο Σανιά δέχτηκε άλλο ένα τάκλιν του "Super Mario" κι ενώ προηγουμένως ο τελευταίος είχε δει την κίτρινη κάρτα. Ο Μάρτιν Άτκινσον του έδειξε την κόκκινη και έκανε μεταξύ άλλων έξαλλο τον Ρομπέρτο Μαντσίνι με τον παίκτη του, τον οποίο επί της ουσίας τελείωσε από τους "πολίτες".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ