ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τουρέ: "Το 6-1 επί της Γιουνάιτεντ καλύτερο από το CL"!

Τουρέ: "Το 6-1 επί της Γιουνάιτεντ καλύτερο από το CL"!

Ο Γιάγια Τουρέ δήλωσε σε συνέντευξή του πως θα... τρελαθεί αν πάρει το πρωτάθλημα με τη Σίτι, ενώ αποκάλυψε πως θα έχει πάντα σπίτι του το φύλλο αγώνα από το 1-6 με τη Γιουνάιτεντ!

"Η νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η κατάκτηση του Champions League ήταν σπουδαία, ίσως όμως όχι και τόσο. Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τα πάντα εκείνη τη χρονιά (σ.σ 2009).

Λίγο πολύ περιμέναμε αυτές τις επιτυχίες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος Ιβοριανός άσος στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα "Daily Mail", και πρόσθεσε:

"Η νίκη ωστόσο με 6-1 επί της Γιουνάιτεντ ήταν κάτι το εκπληκτικό. Καμία ομάδα δεν το κάνει αυτό! Αυτό για μένα ήταν μεγαλύτερη υπόθεση και από το Champions League.

Μετά το παιχνίδι γύρισα σπίτι με το φύλλο αγώνα που έγραφε το σκορ, 6-1. Συγγνώμη, θα έπρεπε να πω καλύτερα 1-6. Αυτό το χαρτί θα είναι για πάντα φυλαγμένο σπίτι μου

Αργότερα μίλησα με τους φίλους μου στο Παρίσι τηλεφωνικώς και τους είπα ότι νικήσαμε με 6-1. Μου είπαν "Τί; Στο Play-Station;"

Τουρέ: "Το 6-1 επί της Γιουνάιτεντ καλύτερο από το CL"!

Τουρέ και Μπαλοτέλι πανηγυρίζουν την κατάκτηση του περυσινού FA Cup

Όσον αφορά δε στο πως αντιμετωπίζει την προοπτική να στεφθεί πρωταθλητής με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, δεν έκρυψε την δίψα του για το τρόπαιο.

"Σε σύγκριση με τη Μπαρτσελόνα οι προκλήσεις με τη Σίτι στην Premier League είναι διαφορετικές. Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εάν το κατακτήσουμε θα τρελαθώ..."

Να σημειωθεί πως ο Γιαγιά Τουρέ είναι βασικός σε κάθε ματς των "πολιτών" από το ξεκίνημα της σεζόν, αποτελώντας μία από τις "σταθερές αξίες" του Ρομπέρτο Μαντσίνι μαζί με τους Τζο Χαρτ, Βινσέντ Κομπανί και Νταβίδ Σίλβα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ