ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Τουρέ: "Μέντοράς μου ο Μαντσίνι αλλά..."

Τουρέ: "Μέντοράς μου ο Μαντσίνι αλλά..."

Ο Γιαγιά Τουρέ αποθέωσε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι όμως ξεκαθάρισε ότι αυτό που θα κρίνει τον νέο σταθμό στην καριέρα του δεν θα είναι ο προπονητής αλλά οι προκλήσεις που θα του προσφέρει η κάθε ομάδα.

"Όταν ήρθα στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Πελεγκρίνι δεν ήταν ακόμα προπονητής. Όλοι οι παίκτες, όπως και οι προπονητές, έρχονται και φεύγουν από τις ομάδες. Όπως έχω ήδη πει αρκετές φορές, εγώ έχω την υποχρέωση απέναντι στους οπαδούς της Σίτι να δίνω τις μάχες μου για όσο διάστημα θα βρίσκομαι εδώ.

Το ίδιο ισχύει και για την παρουσία μου στην εθνική ομάδα της χώρας μου. Οι αποφάσεις μου δεν θα επηρεαστούν από μία ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή αλλά από τις αγωνιστικές προκλήσεις που θα μου παρουσιαστούν", τόνισε με δηλώσεις του στο "Footmercato" και πρόσθεσε αναφορικά με τα σενάρια περί πρότασης της Ίντερ.

"Ο Μαντσίνι είναι μέντορας για μένα, είναι ένας εξωπραγματικός προπονητής. Δεν είναι μυστικό πως λάτρεψα τις σεζόν μου στη Σίτι που ήταν εκείνος προπονητής, όπως λατρεύω και αυτή την εποχή στη Σίτι.

Έχω τονίσει και στο παρελθόν πως σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου με ενδιαφέρουν περισσότερο οι αθλητικές προκλήσεις που θα μου προσφέρει ένας σύλλογος από οτιδήποτε άλλο".

Κληθείς επίσης να κάνει ένα σχόλιο για την Παρί Σεν Ζερμέν (το όνομά της έχει συμπεριληφθεί στους υποψήφιους μνηστήρες του), ο Ιβοριανός άσος απάντησε: "Είχα πει παλαιότερα την άποψή μου για την Παρί και από τότε εκείνη η γνώμη ενέπνευσε αρκετούς δημοσιογράφους...

Η Παρί είναι ένας μεγάλος σύλλογος που πιστεύω δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει την ανάπτυξή της και είναι επίσης ένας μεγάλος σύλλογος όπου οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να βρει τη θέση του, την ισορροπία και του να προσφέρει τη βοήθειά του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ