ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Το μήνυμα του Γκαμπριέλ Ζεζούς στο Instagram

Το μήνυμα του Γκαμπριέλ Ζεζούς στο Instagram

Ευχαριστήριο μήνυμα στους φιλάθλους της Σίτι έστειλε ο Γκαμπριέλ Ζεζούς μέσα απ' το Instagram, οι οποίοι δεν σταματούν να του εύχονται ταχεία ανάρρωση (PHOTO).

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς ήταν ο άτυχος στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Μπόρνμουθ (2-0), καθώς αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 15ο λεπτό και οι μετέπειτα εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά την πορεία του στους "πολίτες", αλλά αυτός ο τραυματισμός θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 2-3 μήνες, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη με τον χρόνο, ώστε να προλάβει τα τελευταία ματς της σεζόν.

Όπως είναι λογικό, χιλιάδες φίλαθλοι της Σίτι έσπευσαν να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση, με τον Βραζιλιάνο να τους ευχαριστεί μέσα απ' τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Ευχαριστώ όσους μου έστειλαν μήνυμα. Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη της υγείας μου", ήταν το μήνυμα του, ενώ από κάτω ακολούθησε "καταιγισμός" από σχόλια, τα οποία δείχνουν την αγάπη των φιλάθλων προς το πρόσωπο του 19χρονου επιθετικού.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ