ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Θέλουμε πέντε τρόπαια σε πέντε χρόνια"

"Θέλουμε πέντε τρόπαια σε πέντε χρόνια"

Η Μάντσεστερ Σίτι τοποθετεί ψηλά τον πήχη των προσδοκιών από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον εκτελεστικό διευθυντή της Φεράν Σοριάνο να ζητάει την κατάκτηση πέντε τροπαίων μέσα στην επόμενη πενταετία.

"Θα έλεγα ότι η επιθυμία μας είναι πέντε τρόπαια σε ισάριθμα χρόνια. Αυτό ίσως να σημαίνει πως δεν θα κερδίσουμε κανέναν τίτλο τη μία χρονιά και δύο τίτλους την ερχόμενη.

Κατά μέσο όρο όμως θέλω ένα τρόπαιο ή τίτλο το χρόνο. Μιλάω για Champions League, Premier League και FA Cup", τόνισε ο παράγοντας των "πολιτών" και συμπλήρωσε:

"Εάν τη νέα σεζόν δεν πάρουμε κάποιον τίτλο αλλά έχουμε προοδεύσει στο ποδόσφαιρο που παίζουμε και φτάσουμε στα ημιτελικά του Champions League, τερματίσουμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και χάσουμε ξανά το Κύπελλο Αγγλίας στον τελικό, θα είμαστε καλά.

Θα ζητήσουμε από το νέο τεχνικό να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο αυτή η φανταστική ομάδα και αν το κάνει αυτό, θα έχει τη στήριξή μας".

Υπενθυμίζεται πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποχώρησε φέτος από το Μάντσεστερ, αν και κατέκτησε διαδοχικά Κύπελλο και πρωτάθλημα την περασμένη διετία, με τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη του Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο της Σίτι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ