ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Συμφωνία με Παρί για Τέβες

Συμφωνία με Παρί για Τέβες

Η Μάντσεστερ Σίτι αποδέχτηκε πρόταση 24.000.000 ευρώ της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κάρλος Τέβες, όμως ο παίκτης θέλει... Μίλαν!

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα της "Daily Mail", οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για τη μετακίνηση του παίκτη στο Παρίσι ελέω των καλών σχέσεων που διατηρούν ο ιδιοκτήτης της Σίτι, Σεΐχης Μανσούρ και οι ιδιοκτήτες της Παρί από το Κατάρ, με το κόστος της μετακίνησης να ανέρχεται στα 21.000.000 λίρες (περίπου 24.000.000 ευρώ).

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ο ίδιος ο παίκτης αναμένεται να αντιδράσει άσχημα απέναντι στη στάση της διοίκησης των "πολιτών" αφού θέλει να πάρει μεταγραφή στη Μίλαν, με τους πρωταθλητές Ιταλίας από την πλευρά τους να εμφανίζονται διατεθειμένοι να πάρουν δανεικό τον παίκτη τον Ιανουάριο με δικαίωμα αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο πάντως δεν φαντάζει εφικτό στην παρούσα φάση, από τη στιγμή που η Σίτι δαπάνησε 32.000.000 λίρες το καλοκαίρι του 2009 για να τον αποκτήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να τον δώσει δανεικό.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ