ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στον πάγκο με Νόριτς ο Χαρτ

Στον πάγκο με Νόριτς ο Χαρτ
© ANDY HOOPER

Από τον πάγκο θα δει το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νόριτς ο Τζο Χαρτ, όπως τον ενημέρωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ενδεκάδα χωρίς Άγγλους αναμένεται να παρατάξει ο Χιλιανός.

Χωρίς τον Τζο Χαρτ για πρώτη φορά στη φετινή Premier League αναμένεται να παίξει η Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Νόριτς.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας δεν είναι σε καλή κατάσταση, έκανε το λάθος που κόστισε στους "πολίτες" την ήττα από την Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική και απόρροια αυτού είναι να δει από τον πάγκο την αναμέτρηση με τα "καναρίνια".

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι σύμφωνα με την "Daily Mail" ενημέρωσε στην προπόνηση της Παρασκευής τον Χαρτ ότι δε θα είναι βασικός στο παιχνίδι του Σαββάτου και ότι τη θέση του θα πάρει ο Κοστέλ Παντιλιμόν, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του στον αγώνα του Λιγκ Καπ με τη Νιούκαστλ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως η Σίτι θα παίξει χωρίς κανέναν Άγγλο στην αρχική σύνθεσή της στο παιχνίδι με τη Νόριτς, καθώς αναμένεται στον πάγκο να είναι και οι Τζόλεον Λέσκοτ και Τζέιμς Μίλνερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ