ΑΓΓΛΙΑ

Οι (πολλές) γκάφες του Χαρτ μέσα στο 2013

Οι (πολλές) γκάφες του Χαρτ μέσα στο 2013

Ο Τζο Χαρτ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του σε Μάντσεστερ Σίτι και Εθνική Αγγλίας και η Daily Mail έριξε αλάτι στις πληγές του παρουσιάζοντας τις ουκ ολίγες φετινές του γκάφες. Δείτε videos.

Η περίπτωση της κατακόρυφης πτώσης του Τζο Χαρτ χρήζει επιστημονικής μελέτης, αν και πολλοί αναλυτές της Premier League μπορεί να έχουν ήδη καταλήξει πως "η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια όσον αφορά στον γκολκίπερ της Μάντεστερ Σίτι...".

Γιατί η παραπάνω εισαγωγή; Μα φυσικά για το γεγονός ότι ο 26χρονος Άγγλος κίπερ είχε φτάσει πριν δύο χρόνια να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των Τοπ-10 τερματοφυλάκων στην Ευρώπη και πλέον βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου τόσο από το αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι όσο και της Εθνικής Αγγλίας.

Οι (πολλές) γκάφες του Χαρτ μέσα στο 2013

Το τελευταίο του τραγικό λάθος στο Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι το οποίο στέρησε τον βαθμό από τους "πολίτες" ανάγκασε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι -για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία- να μην καλύψει τον τερματοφύλακά του, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως δώσει κάποια ευκαιρία στη "ρεζέρβα" Κοστέλ Παντιλιμόν.

Παρόμοιο φαίνεται να διαγράφεται το σκηνικό και στην Εθνική Αγγλίας, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Ρόι Χόντσον προσανατολίζεται να "ξεκουράσει" τον Χαρτ και να δώσει γάντια βασικού στα προσεχή φιλικά των "λιονταριών" στον γκολκίπερ της Σέλτικ, Φρέιζερ Φόρστερ.

Όλα αυτά δεν θα πρέπει όμως να προκαλούν την παραμικρή έκπληξη, αφού βάσει στατιστικής, ο Τζο Χαρτ έχει το τέταρτο χειρότερο ποσοστό από όλους τους τερματοφύλακες στη φετινή Premier League, όσον αφορά στην αναλογία των γκολ που έχει δεχτεί (11) με αυτά που έχει αποτρέψει (18), ήτοι 62,07%!

Οι (πολλές) γκάφες του Χαρτ μέσα στο 2013

Η "Daily Mail" προχώρησε μάλιστα το θέμα με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Άγγλου κίπερ, παρουσιάζοντας τα 9 συνολικά γκολ τα οποία έχει δεχτεί και στα οποία φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης μέσα στο 2013, τόσο με την Μάντσεστερ Σίτι όσο και με την Εθνική Αγγλίας.

Ο Τζο Χαρτ στα... χειρότερά του:

► Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 3-1 (9 Φεβρουαρίου 2013)

► Αγγλία - Σκωτία 3-2 (14 Αυγούστου 2013)

► Κάρντιφ - Μάντσεστερ Σίτι 3-2 (25 Αυγούστου 2013)

► Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι 3-2 (28 Σεπτεμβρίου 2013)

► Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν 1-3 (2 Οκτωβρίου 2013)

► Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι 2-1 (28 Οκτωβρίου 2013)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ