ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σίλβα: "Θα σταματήσουμε τον Ντιέγκο Κόστα"

Σίλβα: "Θα σταματήσουμε τον Ντιέγκο Κόστα"
© MARK ROBINSON

Πεπεισμένος ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον τρόπο να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κλείσει το δρόμο του Ντιέγκο Κόστα προς τα αντίπαλα δίχτυα εμφανίστηκε ο Νταβίντ Σίλβα.

Η Τσέλσι δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι 32.000.000 λίρες για να φέρει τον Ντιέγκο Κόστα από την Ατλέτικο ωστόσο ο πολιτογραφημένος Ισπανός επιθετικός έχει βαλθεί να κάνει πολύ γρήγορα απόσβεση αυτών των χρημάτων, μετρώντας ήδη 7 γκολ στις 4 πρώτες αγωνιστικές.

"Υπάρχει άραγε ομάδα που να μπορεί να τον σταματήσει;", είναι η μόνιμη απορία από το ξεκίνημα της φετινής Premier League, με τον Νταβίντ Σίλβα να εκφράζει πάντως την πίστη του πριν το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι πως η Μάντσεστερ Σίτι... μπορεί!

"Ο Ντιέγκο έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση. Δεν είναι εύκολο για κάποιον να προσαρμοστεί αλλά αυτός το έχει κάνει πολύ γρήγορα. Τα επτά γκολ που έχει πετύχει είναι ένα ρεκόρ που μιλάει από μόνο του.

Σίλβα: "Θα σταματήσουμε τον Ντιέγκο Κόστα"
© GETTY IMAGES

Ο Ντιέγκο Κόστα έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Premier League που σκοράρει 7 γκολ μετά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές

Αυτό είναι σημαντικό για την Τσέλσι, όχι όμως καλό για εμάς. Έχουμε ωστόσο καλή άμυνα και πιστεύω ότι μπορούμε να τον σταματήσουμε την Κυριακή", δήλωσε ο Σίλβα, ο οποίος μίλησε και για τις κόντρες του συνολικά με τους Ισπανούς διεθνείς που αγωνίζονται στο Νησί.

"Πέρα από τον Ντιέγκο Κόστα έχω καλή σχέση και με τον Φάμπρεγας. Τον ξέρω από τα 16 του χρόνια όταν ήμασταν μαζί στις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω, αν και σχεδόν σε κάθε ματς τώρα πέφτω πάνω σε έναν συμπαίκτη μου στην εθνική ομάδα.

Όταν παίζουμε με την Άρσεναλ είναι ο Σάντι Καθόρλα ενώ με τη Γιουνάιτεντ έχω απέναντί μου τον Χουάν Μάτα".

Σημειώνεται πως αν και βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική το ντέρμπι στο "Etihad Stadium" έχει αποκτήσει τεράστια σημασία μετά τους απώλειες που είχε η Σίτι κόντρα σε Στόουκ (0-1) και Άρσεναλ (2-2), με τους πρωταθλητές να γνωρίζουν πως σε περίπτωση ήττας μέσα στο σπίτι τους από την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θα μείνουν οκτώ πόντους πίσω από την κορυφή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ