ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Πελεγκρίνι: "Μικρό πλούσιο άλογο η Τσέλσι"

Πελεγκρίνι: "Μικρό πλούσιο άλογο η Τσέλσι"
© AP

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι κατηγόρησε τον Μουρίνιο πως προσπαθεί να πάρει από πάνω του την ευθύνη αν η Τσέλσι δεν πάρει τον τίτλο και επεσήμανε πως οι Λονδρέζοι είναι αυτοί που ξοδεύουν τα περισσότερα εδώ και μία 10ετία.

Η Τσέλσι πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στην συνδιεκδικήτρια του τίτλου, Μάντσεστερ Σίτι (1-0 μέσα στο "Etihad Stadium"), με τον Ζοζέ Μουρίνιο όμως να κλέβει την παράσταση χαρακτηρίζοντας την ομάδα του "μικρό άλογο" απέναντι στα "μεγάλα άλογα", Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι .

Παράλληλα, ο special one είχε σταθεί στο γεγονός πως φτιάχνει ομάδα για να είναι το φαβορί τη νέα σεζόν και πως αυτό που χτίζει φέτος στην Τσέλσι, γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια από τον Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ.

Προφανώς τα λόγια αυτά δεν άρεσαν στον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ξέφυγε λίγο από τον κανόνα του να μη σχολιάζει δηλώσεις συναδέλφων και αποφάσισε να "απαντήσει" στον Μουρίνιο περνώντας... στην αντεπίθεση.

"Μπορεί να είναι ένα μικρό άλογο εάν ο προπονητής το πιστεύει αυτό. Μπορεί να είναι μικρό άλογο αλλά είναι πλούσιο.

Η Τσέλσι είναι μιά ομάδα που ξοδεύει τα περισσότερα χρήματα στα τελευταία 10 χρόνια, είναι η ομάδα που ξοδεύει τα περισσότερα φέτος και η ομάδα που ξοδεύει τα περισσότερα στις μεταγραφές οπότε είναι μικρό άλογο αλλά πλούσιο", δήλωσε αρχικά για να αναφερθεί στη συνέχεια προσωπικά στον προπονητή των Λονδρέζων:

"Νομίζω πως η Τσέλσι είναι το φαβορί αλλά ο ίδιος θέλει να πάρει όλη τη δόξα αν πάρει τον τίτλο και να μην έχει την ευθύνη αν τον χάσει. Είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεται.

Πελεγκρίνι: "Μικρό πλούσιο άλογο η Τσέλσι"

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι κέρδισε το βραβείο για τον κορυφαίο προπονητή του μήνα Ιανουαρίου στην Premier League, βραβείο που είχε κερδίσει και τον Δεκέμβριο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που απονέμεται το τρόπαιο δύο σερί φορές στον ίδιο προπονητή μετά τον Κάρλο Αντσελότι στην Τσέλσι το 2011

Ο καθένας συμπεριφέρεται με τον τρόπο που θεωρεί καλύτερο για την ομάδα του. Είναι πολύ εύκολο και για μένα να λέω ότι είναι η πρώτη μου χρονιά στην Premier League, απλά μαθαίνω τώρα τους παίκτες οπότε δεν χρειάζεται να περιμένουμε κάτι από φέτος.

Δεν νομίζω όμως ότι είναι αυτός ο σωστός τρόπος. Δουλεύουμε κάθε ημέρα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Θα δούμε τι θα καταφέρουμε σε όλες τις διοργανώσεις".

Ο Πελεγκρίνι δήλωσε επίσης πως Αγουέρο και Φερναντίνιο δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι για το πρώτο ματς με τη Μπαρτσελόνα στους "16" του Champions League, αλλά αντίθετα ποντάρει στο ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Σαμίρ Νασρί για την πρώτη μάχη με τους Καταλανούς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ