ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Παίρνει Μανγκαλά η Σίτι

Παίρνει Μανγκαλά η Σίτι
© EPA

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ελακίμ Μανγκαλά βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Μετά τον Φερνάντο άλλος ένας παίκτης της Πόρτο αναμένεται να καταλήξει στη Μάντσεστερ Σίτι σε αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Ελακίμ Μανγκαλά, τον οποίο ήθελαν οι "πολίτες" από τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τη "Daily Mail" ο Μανγκαλά έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να έρθει η Σίτι σε συμφωνία και με μία τρίτη πλευρά που έχει ποσοστό του παίκτη. Το συνολικό κόστος αναμένεται να φτάσει τα 30 εκ. λίρες.

Μετά τη φυγή του Τζόλεον Λέσκοτ η Σίτι έψαχνε για άλλον έναν αμυντικό. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι επιθυμούσε αυτός να είναι αριστεροπόδαρος για να μπορεί να ταιριάξει πλήρως και με τον Βενσάν Κομπανί και ο Γάλλος διεθνής πληροί τις προδιαγραφές. Οι δυο τους αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο της επόμενης σεζόν στην άμυνα, επομένως, μένει να φανεί τι θα γίνει με τους Μαρτίν Ντεμιτσέλις και Ματίγια Νάστασιτς. Αν, δηλαδή, αμφότεροι είναι διατεθειμένοι να μην έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ