ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Οι εναλλακτικές του Γκουαρδιόλα μετά το ''ναυάγιο'' με Φαν Ντάικ

Manchester City manager Josep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium, in Manchester, England, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τις περιπτώσεις των Τζόνι Έβανς της Γουέστ Μπρομ και Ίνιγο Μαρτίνεθ της Ρεάλ Σοσιεδάδ κοιτάζει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά και την απόκτηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από τη Λίβερπουλ.

Η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Σαουθάμπτον, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, από την Λίβερπουλ αλλάζει τα μεταγραφικά σχέδια της Μάντσεστερ Σίτι και του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μπορεί ο Καταλανός να διέψευσε το ενδιαφέρον των ''πολιτών'' για τον Φαν Ντάικ, όμως, η αλήθεια είναι πως η απόκτηση του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού από την Λίβερπουλ μπέρδεψε τα μεταγραφικά πλάνα του Γκουαρδιόλα.

Πλέον, ο προπονητής της Σίτι στρέφει το βλέμμα του σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, καθώς ο νέος τραυματισμός του Κομπανί σε συνδυασμό με τον χαμηλό βαθμό ετοιμότητας του Στόουνς αναγκάζουν τον Γκουαρδιόλα να αναζητήσει ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Τα δύο ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει η ''Sun'', είναι αυτά των Τζόνι Έβανς της Γουεστ Μπρομ και Ίνιγο Μαρτίνεθ της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Έβανς απέρριψε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, περιμένοντας μία καλή πρόταση από ομάδα μεγαλύτερου επιπέδου. Η Σίτι, μάλιστα, είχε προσπαθήσει και το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Βορειοϊρλανδό χωρίς αποτέλεσμα.

Από την άλλη, ο Ίνιγο Μαρτίνεθ είναι μια περίπτωση που ο Γκουαρδιόλα παρακολουθεί από την πρώτη μέρα της θητείας του στο Etihad. Αν αποφασίσει να κινηθεί για τον 26χρονο Ισπανό αμυντικό θα έχει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, καθώς η Μπαρτσελόνα και ο Βαλβέρδε καλοβλέπουν την περίπτωση Μαρτίνεθ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ