ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Τουρέ στην πόρτα της εξόδου της Σίτι

Ο Τουρέ στην πόρτα της εξόδου της Σίτι

Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ "έβαλε φωτιά" στη Μάντσεστερ Σίτι τονίζοντας πως ο Ιβοριανός άσος έκανε τα πάντα στους "πολίτες" και τώρα χρειάζεται νέες προκλήσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο Γιάγια Τουρέ είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες στις τάξεις των οπαδών της Σίτι , χάρη σε ιστορικά γκολ που πέτυχε την περασμένη διετία με τη γαλάζια φανέλα αλλά και την γενικότερη εντυπωσιακή παρουσία στο Νησί, όμως δεν αποκλείεται η νέα σεζόν να τον βρει σε άλλο ποδοσφαιρικό σπίτι.

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο μάνατζέρ του, Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος άφησε ανοιχτή την πόρτα για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, είτε από Πρέμιερ είτε από το εξωτερικό.

"Έχει κάνει ό,τι ήταν δυνατόν στη Σίτι και χρειάζεται νέες προκλήσεις. Ο Τουρέ θα μπορούσε να υπογράψει για πολλούς μεγάλους συλλόγους όπως η Τσέλσι και η Μπάγερν Μονάχου.

Θα θέλαμε επίσης να δούμε τη Μπαρτσελόνα να μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησής του", τόνισε ο μάνατζερ του Τουρέ, και πρόσθεσε:

"Δεν έχω μιλήσει με τη Μπαρτσελόνα αλλά ξέρουν την κατάσταση. Δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρεάλ αλλά ο παίκτης άρεσε στον Ζοζέ Μουρίνιο από τότε που ήταν προπονητής στην Τσέλσι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ