ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Τέβες "μπλόκαρε" τη συμφωνία με Παρί!

Ο Τέβες "μπλόκαρε" τη συμφωνία με Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε να προσφέρει 11.000.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο στον Κάρλος Τέβες, όμως ο Αργεντίνος είπε όχι στη μετακίνησή του στο Παρίσι. Η Μίλαν ξανά στο προσκήνιο...

Το βράδυ της Παρασκευής ο μάνατζερ του Κάρλος Τέβες, Κία Τζουραμπσιάν, κάθησε για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι με τον Λεονάρντο, προκειμένου να διαπραγματευτεί για τη μεταγραφή του πελάτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, και όλα έδειχναν πως θα επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Όταν μάλιστα η Παρί έριξε στο τραπέζι ένα φαραωνικό συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών για τον "Απάτσε", προσφέροντας 11.000.000 το χρόνο (ιταλικό ΜΜΕ υποστήριξε μάλιστα ότι υπήρχε και μπόνους 10.000.000 ευρώ τη στιγμή της υπογραφής) πέρα από τα 37.000.000 ευρώ που θα πήγαιναν στα ταμεία της Σίτι, το deal έμοιαζε τελειωμένη υπόθεση.

Και όμως... Ο "επαναστάτης του Μάντσεστερ" Τέβες ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζουραμπσιάν και φρέναρε τη μεταγραφή, με τον 27χρονο επιθετικό να ξεκαθαρίζει ότι επιθυμεί να πάει σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα κυνηγήσει περισσότερους τίτλους.

"Δεν υπάρχει συμφωνία και ίσως να μην υπάρξει ποτέ", αρκέστηκε να πει ο Λεονάρντο, την ώρα που ο Τέβες περιμένει από τη Μίλαν να επιστρέψει στο παιχνίδι της διεκδίκησής του και να τον ντύσει στα ροσονέρι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό υπήρξε ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις Μίλαν-Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο τραυματισμός του Πάτο (εκτός δράσης για έναν μήνα) ίσως αναγκάσει τους πρωταθλητές Ιταλίας να δουν με άλλο μάτι την περίπτωση του Αργεντίνου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ