ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκουαρδιόλα καλεί τον Μπερνάτ στη Σίτι

Ο Γκουαρδιόλα καλεί τον Μπερνάτ στη Σίτι

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να βρίσκεται ο Χουάν Μπερνάτ. Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Ισπανός μπακ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπάγερν Μονάχου.

Μπορεί να βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν, αλλά Μάντσεστερ Σίτι και Πεπ Γκουαρδιόλα καταστρώνουν από τώρα τα πλάνα τους για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, ψηλά στη λίστα του Ισπανού βρίσκεται ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου.

Ο λόγος για τον Χουάν Μπερνάτ, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον 46χρονο τεχνικό στην Μπάγερν κι απ' ότι φαίνεται ο δεύτερος επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ των "πολιτών".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μirror, ο Ισπανός κόουτς θέλει να προσθέσει στην ομάδα δύο παίκτες που θα μπορούν να παίζουν όλη την πλευρά κι ο 23χρονος αποτελεί μία απ' τις βασικές του επιλογές.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Μπερνάτ δεσμεύεται με τους Βαυαρούς μέχρι το καλοκαίρι του 2019 κι αν ο αγγλικός σύλλογος επιθυμεί την έλευση του στο "Etihad" θα πρέπει να ξοδέψει περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ.

Πάντως, τη φετινή σεζόν (2016/17) δεν αποτελεί βασική επιλογή του Κάρλο Αντσελότι, μιας και μετρά μόλις 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες και γεμάτες χρονιές (2014/15: 47 συμμετοχές, 2015/16:27).

Ο Χουάν Μπερνάτ βρίσκεται στο Μόναχο απ' το καλοκαίρι του 2014, όταν και πήρε μεταγραφή απ΄τη Βαλένθια, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο. Μάλιστα, ήταν ανάμεσα στους 20 πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έχει πάθει η Σίτι;
Αυτές είναι οι 20 πλουσιότερες ομάδες στον κόσμο
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ