ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Νοκ-άουτ για έναν μήνα ο Αγουέρο

Νοκ-άουτ για έναν μήνα ο Αγουέρο

Τις υπηρεσίες του Σέρχιο Αγουέρο για έναν περίπου μήνα θα στερηθεί όπως όλα δείχνουν η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πελεγκρίνι να έχει όμως και άλλους "πονοκεφάλους" ενόψει του τελικού με τη Ρόμα.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Σέρχιο Αγουέρο ο οποίος θα μείνει κατά πάσα πιθανότατα για έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, εξαιτίας του τραυματισμού που απεκόμισε στο γόνατο στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Έβερτον.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει βγάλει ακόμα επίσημη ανακοίνωση (αυτό αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι την Τρίτη και μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων), ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Guardian" το πρόβλημα που έχει ο Αργεντίνος επιθετικός θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για τις επόμενες 30 ημέρες.

Νοκ-άουτ για έναν μήνα ο Αγουέρο

Ο Σέρχιο Αγουέρο περίλυπος, λίγο μετά τον τραυματισμό του και την αναγκαστική του αποχώρηση από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πρωταθλήματος με την Έβερτον. Ο "Κουν" είναι πρώτος σκόρερ στη φετινή Premier League με 14 γκολ

Αυτό σημαίνει πως ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει στο καθοριστικό ματς με τη Ρόμα (οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στους "16" του Champions League) τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της Σίτι, ενώ το ανησυχητικό για τους "πολίτες" είναι πως αρκετά από τα βασικά στελέχη τους δεν βρίσκονται στο τοπ της κατάστασής τους.

Οι έτεροι δύο επιθετικοί της ομάδας, Τζέκο και Γιόβετιτς, προέρχονται από τραυματισμό και δεν βρίσκονται ακόμα στο 100% όπως και ο αρχηγός Βενσάν Κομπανί ενώ δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο φόρμας ο Νταβίδ Σίλβα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ