ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χωρίς Αγουέρο κόντρα στη Ρόμα

Χωρίς Αγουέρο κόντρα στη Ρόμα

Η νίκη κόντρα στην Έβερτον αποδείχτηκε πύρρειος για την Μάντσεστερ Σίτι καθώς ο Σέρχιο Αγουέρο τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ-άουτ από το μεγάλο ματς κόντρα στη Ρόμα.

Έχοντας πέντε βαθμούς μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές των ομίλων του CL (όσους έχουν δηλαδή Ρόμα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας) η Μάντσεστερ Σίτι θέλει τουλάχιστον έναν πόντο στο τελευταίο της ματς απέναντι στη Ρόμα στο "Olimpico", το άσχημο όμως για αυτήν είναι πως θα παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση στην επόμενη φάση χωρίς το μεγάλο επιθετικό της όπλο...

Ο λόγος φυσικά για τον πρώτο σκόρερ της φετινής Premier League (14 γκολ) Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Έβερτον ( νίκη με 1-0 για τους "πολίτες" που είναι πλέον στο -3 από την Τσέλσι ) και όχι μόνο αποχώρησε από το ματς αλλά διαπιστώθηκε πως η ζημιά που υπέστη δεν του επιτρέπει να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Champions League με τους "τζαλορόσι".

Χωρίς Αγουέρο κόντρα στη Ρόμα

"Ο Σέρχιο έχει πρόβλημα στους συνδέσμους στο γόνατο και θα δούμε την Κυριακή πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του. Δεν είναι καλά τα νέα και θα ξέρουμε σίγουρα όταν θα επισκεφτούμε το γιατρό αλλά δεν θα είναι σε θέση να παίξει την ερχόμενη εβδομάδα.

Χωρίς Αγουέρο κόντρα στη Ρόμα

Θα πρέπει να περιμένουμε το γιατρό να μας πει πόσο σοβαρό είναι, όμως το σημαντικό είναι πως δεν θα είναι εντάξει για το ματς με τη Ρόμα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ