ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μαντσίνι: "Δεν είναι καλύτερη η Γιουνάιτεντ"

Μαντσίνι: "Δεν είναι καλύτερη η Γιουνάιτεντ"

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, σε δηλώσεις του πριν από το ματς της ομάδας του κόντρα στη Γιουνάιτεντ, δήλωσε πως πηγαίνει μόνο για την νίκη, αλλά και πως η ομάδα του είναι το ίδιο καλή μ' αυτή του Φέργκιουσον.

Στα ίσα θα κοντράρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεν η Σίτι, στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο Όλντ Τράφορντ.

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας 15 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Σίτι, αλλά αυτό δεν θα αποτρέψει την ομάδα του Μαντσίνι να κατέβει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη.

Άλλωστε μια νίκη μέσα στο "Θέατρο των Ονείρων", θα αποτελέσει νίκη γοήτρου, καθώς στο η Γιουνάιτεντ είχε κερδίσει την Σίτι στο "Έτιχαντ" με 3-2.

"Ξέρουμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε, δεν είναι καλύτεροι από μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο", δήλωσε ο προπονητής της Σϊτι. "Εμείς αξίζαμε να κερδίσουμε στο ματς του πρώτου γύρου. Είμαστε το ίδιο ισχυροί με τη Γιουνάιτεντ, δεν υπάρχουν πολλές διαφορές".

"Είμαστε όμως νέοι σαν ομάδα, δεν έχουμε την ίδια ιστορία με τη Γιουνάιτεντ. Η ιστορία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αυτό δεν μπορεί να αλλάξει σε 2 χρόνια, αλλά σε 10 μπορεί".

Βέβαια ο Μαντσίνι, όπως δήλωσε, η βαθμολογική απόσταση μεταξύ της ομάδας του και της Γιουνάιτεντ θα ήταν πολύ μικρότερη αν οι υπόλοιπες ομάδες πάλευαν περισσότερο τα παιχνίδια τους απέναντι στην ομάδα του Φέργκιουσον.

"Κανείς δεν παίζει καλά εναντίον της Γιουνάιτεντ. Όλοι παίζουν με φόβο, κάθε ομάδα εναντίον της νομίζει ότι δεν μπορεί να νικήσει και δεν παίζει όπως θα έπρεπε. Είναι και θέμα νοοτροπίας".

"Εάν αντιμετώπιζαν την Γιουνάιτεντ, όπως αντιμετωπίζουν εμάς θα είχαν καταφέρει να τις κόψουν βαθμούς, όπως άλλωστε έκαναν και σε εμάς".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ