ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Καμπάνα 4 αγωνιστικών σε Μπαλοτέλι

 Jan 22nd 2012 -  Manchester, UK- MAN CITY V SPURS  - Man City Balotelli catches Spurs Parker on the head.


PIcture by Ian Hodgson/Daily Mail
Jan 22nd 2012 - Manchester, UK- MAN CITY V SPURS - Man City Balotelli catches Spurs Parker on the head. PIcture by Ian Hodgson/Daily Mail IAN HODGSON

O Mάριο Μπαλοτέλι κλήθηκε σε απολογία για το χτύπημα στο κεφάλι του Σκοτ Πάρκερ και κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών. Δείτε την επίμαχη φάση σε video.

Μπορεί ο Μάριο Μπαλοτέλι να χάρισε στη Μάντσεστερ Σίτι το πολύτιμο τρίποντο κόντρα στην Τότεναμ το απόγευμα της Κυριακής, χάρη στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ενδέχεται να απουσιάσει από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας του.

Ο λόγος το χτύπημα που έδωσε με το πόδι του στο κεφάλι του Σκοτ Πάρκερ, λίγο πριν το τέλος του ματς, με την αγγλική FA να κρίνει ότι επρόκειτο για βίαιη συμπεριφορά, η οποία είναι πλέον πιθανό να του κοστίσει τέσσερα ματς αποκλεισμό.

Καμπάνα 4 αγωνιστικών σε Μπαλοτέλι
© REUTERS

Όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος άσος έχει προθεσμία μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης να απαντήσει στις κατηγορίες, ενώ σε περίπτωση που τις αποδεχτεί, θα ξεκινάει να εκτίει την ποινή του από τον δεύτερο ημιτελικό League Cup, με αντίπαλο τη Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" (25/1).

Δείτε το χτύπημα του Μπαλοτέλι στον Πάρκερ στο παρακάτω video.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ