ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Και η Σίτι στο κόλπο για Ρονάλντο;

Και η Σίτι στο κόλπο για Ρονάλντο;

Οι σεΐχηδες της Σίτι παρουσιάζονται έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα, κάνοντας το "κόλπο γκρόσο" με Ρονάλντο. Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, οι "μπλε" θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κλέψουν τον Πορτογάλο, προσφέροντας παραπάνω χρήματα, από οποιαδήποτε πρόταση κάνει η Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι, όπως όλα δείχνουν θέλει να καταστρέψει τα όποια όνειρα απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη μισητή της αντίπαλο Γιουνάιτεντ. Αν τελικά ο Πορτογάλος αποφασίσει να μη συνεχίσει στη Ρεάλ, η Σίτι είναι έτοιμη να του προσφέρει... αμύθητα χρήματα ώστε να τον πείσει να μετακομίσει στο "Έτιχαντ".

Σύμφωνα με την αγγλική "Daily Star", φαίνεται πως πληροφόρησαν τον Ρονάλντο πως θα του δώσουν παραπάνω χρήματα, απ' όσα και να του προτείνει η Γιουνάιτεντ, δηλαδή παραπάνω από το ποσό των 350.000 ευρώ την εβδομάδα που ακουγόταν.

Η Γιουνάιτεντ τους τελευταίους μήνες προσπαθεί να πείσει τον 28χρονο Ρονάλντο να κάνει τελικά την μεγάλη επιστροφή του στο Νησί. Και ο ίδιος όμως έχει δηλώσει πως έχει μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο με την Μάντσεστερ και δεν θα ήταν αρνητικός σε μια τέτοια επιστροφή.

Η Σίτι, γνωρίζει πως μόνο εύκολη δεν θα είναι μια τέτοια περίπτωση, ωστόσο θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να επιτευχθεί. Το έκαναν ξεκάθαρο μάλιστα, πως αν τελικά η Ρεάλ παρουσιαστεί θετική στο να παραχωρήσει το αστέρι της, θα στείλουν επίσημη πρόταση. Ο ιδιοκτήτης της Σίτι, Μανσούρ, επικοινώνησε και με τον γενικό διευθυντή της Ρεάλ, Σοριάνο, κάνοντάς του σαφείς τις προθέσεις του.

Το ενδιαφέρον της Σίτι βέβαια για τον Ρονάλντο, δεν είναι πρωτόγνωρο μιας και η αγγλική ομάδα, είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Πορτογάλο και στο παρελθόν. Σίγουρα μια τέτοια μεταγραφή όχι μόνο θα ενίσχυε την ομάδα μετά την αποχώρηση του Τέβες για τη Γιουβέντους, αλλά και θα "πλήγωνε" τη μισητή της αντίπαλο, Γιουνάιτεντ. Ο παίκτης από την μεριά του, ο οποίος έχει συμβόλαιο δυο ακόμη χρόνων με τη Ρεάλ, προς το παρόν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Δείτε τη έγραψε η αγγλική εφημερίδα "Daily Star", για το ενδιαφέρον της Σίτι για τον Κριστιάνο:

Και η Σίτι στο κόλπο για Ρονάλντο;
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ