ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρονάλντο: "Το μέλλον μου είναι στη Ρεάλ"

Ρονάλντο: "Το μέλλον μου είναι στη Ρεάλ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως είναι ευτυχισμένος που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε πως περιμένει με ανυπομονησία να έρθει η καινούργια σεζόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος σταρ αναφέρθηκε στο μέλλον του σε παρουσίαση χορηγού στο Μονακό. Θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

"Το μέλλον μου βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι στόχοι μου για τη νέα σεζόν είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το Champions League και η Πορτογαλία να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ", δήλωσε ο Πορτογάλος που θα συνεχίσει τις διακοπές του στην Ευρώπη.

Ο Ρονάλντο δεν αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της "βασίλισσας", Κάρλο Αντσελότι, παρά μόνο είπε πως " πρέπει να τα πάμε καλύτερα από ότι την προηγούμενη χρονιά".

Κι επειδή βρισκόταν στο Μονακό, αναφέρθηκε και σε μια πιθανή πρόταση από τους Μονεγάσκους για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. " Είναι ένας καλός σύλλογος με ένα φανταστικό ιδιοκτήτη. Εύχομαι ό,τι καλύτερο. Δεν πρόκειται να έρθω σε αυτό το σύλλογο, γιατί είμαι ευτυχισμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βρίσκομαι στο Μονακό για διακοπές".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ