ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση 233.000.000 ευρώ για τον Μέσι"

"Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση 233.000.000 ευρώ για τον Μέσι"

Σύμφωνα με την "Mirror", η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση ύψους 233.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον Λιονέλ Μέσι, ώστε να ξανασμίξει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο "Etihad Stadium".

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι με σκοπό να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, να την κάνει δηλαδή πρώτη δύναμη όχι μόνο στο Νησί, αλλά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Για να συμβεί βέβαια αυτό, χρειάζονται τεράστιες επενδύσεις και συνάμα να αποκτηθούν οι κορυφαίοι και να έχει ο Καταλανός κόουτς τα καλύτερα δυνατά εργαλεία για να φτάσει στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να καταστήσει τους "Πολίτες" υπερδύναμη στην Premier League και στο Champions League. Ειδικά το δεύτερο είναι και το μεγάλο όνειρο όλων στην ομάδα.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mirror" η διοίκηση της Σίτι ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 233.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι και να κάνει τη μετεγγραφή του αιώνα, που είναι δεδομένο πως θα άλλαζε τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, είναι διατεθειμένη να του δίνει... 582.000 ευρώ την εβδομάδα για να τον δελεάσει και να τον φέρει στο "Etihad Stadium". Για να άφηνε ο Αργεντινός το "Καμπ Νόου", θα έπρεπε να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και οι διοικούντες την Σίτι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

Οι "Πολίτες" θα προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο στον 29χρονο, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018. Ως τώρα δεν έχει υπογράψει επέκταση και αυτό αναπτερώνει τις ελπίδες της Σίτι και συνάμα φουντώνει τη σεναριολογία για το μέλλον του. Η Μπαρτσελόνα σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να τον χάσει... τσάμπα σε ένα χρόνο από τώρα, αν ο Μέσι δεν έχει πειστεί να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και η αγγλική ομάδα παραμονεύει. Δέλεαρ ασφαλώς αποτελεί και η παρουσία του Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Σίτι, αφού είναι γνωστή η μεταξύ τους αλληλοεκτίμηση.

Από 'κει και πέρα, την όλη υπόθεση παρακολουθούν διακριτικά οι Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γνωρίζοντας πως έχουν τα χρήματα για να πραγματοποιήσουν ένα τέτοιο deal, αλλά η Σίτι φαίνεται πως είναι ένα... κλικ πιο μπροστά ελέω και του προπονητή της. Μένει να δούμε αν το ρεπορτάζ της "Mirror" έχει όντως βάση και αν επίκειται η μετεγγραφή που μπορεί να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη, βάζοντας την Σίτι για τα καλά στην... ελίτ των ομάδων. Οι "Πολίτες" μεγαλώνουν χρόνο με το χρόνο και θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν και στο μέλλον.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ