ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρντιόλα: "Δεν είδα τον Φάμπρεγκας"

Γκουαρντιόλα: "Δεν είδα τον Φάμπρεγκας"

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το γεγονός ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Φάμπρεγκας, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα με την Τσέλσι.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι ο οποίος βρήκε νικήτρια τη δεύτερη με 3-1. Οι παίκτες των δύο ομάδων λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια μετά από ένα σκληρό τάκλιν του Αγκουέρο στον Νταβίντ Λουίζ, ενώ ο Φερναντίνιο έπιασε από τον λαιμό τον Φάμπρεγκας.

Οι δυο τους τιμωρήθηκαν με τέσσερις και τρεις αγωνιστικές αντίστοιχα, ενώ η Άγγλικη Ομοσπονδία κάλεσε σε απολογία την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών τους στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς τονίζοντας: "Είναι κρίμα που τελείωσε η αναμέτρηση με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, επέλεξε ο διαιτητής να τον τελειώσει. Είναι κρίμα. Απολογούμαι για αυτό".

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ρωτήθηκε και για το βίντεο που τον δείχνει να μη χαιρετά τον Φάμπρεγκας. "Χαιρέτησα τον Σεσκ (σ.σ. Φάμπρεγκας) στα αποδυτήρια. Στο γήπεδο δεν τον είδα ότι προσπάθησε να με χαιρετήσει" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ