ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Άσκησε βέτο ο Μαντσίνι για Μπαλοτέλι

Άσκησε βέτο ο Μαντσίνι για Μπαλοτέλι
Μπαλοτέλι Μαντσίνι

Εξαιρετική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μάριο Μπαλοτέλι απέρριψε η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να απειλεί πως θα παραιτηθεί σε αντίθετη περίπτωση.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η μία από τις ομάδες που χτύπησαν την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για τον Μάριο Μπαλοτέλι σύμφωνα με την "Daily Mail".

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πρόσφατα επιβεβαίωσε πως υπήρχε ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους για τον επιθετικό της εθνικής Ιταλίας και ο ένας από τους μνηστήρες ήταν τελικά η γαλλική ομάδα.

Η Παρί σύμφωνα με το δημοσίευμα προσέφερε στους "πολίτες" 50 εκατομμύρια ευρώ, αλλά εκείνοι απέρριψαν την πρότασή της. Μπορεί να ήταν άκρως δελεαστική, αλλά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απείλησε πως σε περίπτωση που η ομάδα του παραχωρούσε τον Μπαλοτέλι εκείνος θα υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος είναι πολύ δυσαρεστημένος από τη στασιμότητα που παρουσιάζει η Σίτι στο μεταγραφικό παζάρι (χθες έκανε την πρώτη της μεταγραφή), πιστεύει πάρα πολύ στον Μπαλοτέλι και γι' αυτό δεν ήθελε να τον χάσει παρά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς ο 21χρονος.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ