ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Απέρριψε τη Γιουνάιτεντ λόγω... Φέργκιουσον!

MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 22:  Samir Nasri of Manchester City celebrates as he scores their fourth goal during the Barclays Premier League match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium on September 22, 2013 in Manchester, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 22: Samir Nasri of Manchester City celebrates as he scores their fourth goal during the Barclays Premier League match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium on September 22, 2013 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Σαμίρ Νασρί αποκάλυψε ότι ένα μυστικό ραντεβού που είχε με τον Άλεξ Φέργκιουσον τον ώθησε να επιλέξει τη Σίτι και όχι τη Γιουνάιτεντ για να συνεχίσει την καριέρα του μετά την Άρσεναλ.

Στην αποκάλυψη ότι είχε την ευκαιρία να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφότου αποφάσισε να φύγει από την Άρσεναλ έκανε ο Σαμίρ Νασρί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Bein Sports".

Στην ίδια μάλιστα συνέντευξη ο Γάλλος άσος παραδέχτηκε πως η αιτία που επέλεξε τους "πολίτες" και όχι τους "κόκκινους διαβόλους" είχε να κάνει με ένα ραντεβού που είχε με τον Άλεξ Φέργκιουσον και τις μη ικανοποιητικές απαντήσεις που πήρε από τον Σκωτσέζο τεχνικό.

"Συναντηθήκαμε στο Παρίσι με τον Σερ Άλεξ σε ένα ιδιωτικό διαμέρισμα ώστε να αποφύγουμε να δώσουμε τροφή στις φήμες κλείνοντας ραντεβού σε ξενοδοχείο.

Δεν με έπεισαν τα λόγια του. Υπήρχε ένα πρόβλημα. Μου είπε ότι δεν είχε πάρει ποτέ παίκτη από της Άρσεναλ και πως ήταν υποχρεωμένος να πάει σε πόλεμο.

Του απάντησα ότι δεν με ενδιέφερε να πάω σε πόλεμο με τον Αρσέν Βενγκέρ", δήλωσε αρχικά ο Νασρί, για να μιλήσει κατόπιν για το ενδιαφέρον που έδειξε να τον αποκτήσει η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ.

"Η Σίτι ήταν η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον. Είχα κάποιες αμφιβολίες για την εξέλιξη του συλλόγου, ωστόσο είχαν ήδη τους Σίλβα, Μπαλοτέλι και Τέβες και ετοιμάζονταν να αποκτήσουν τον Αγουέρο.

Είχα μία συζήτηση τότε με τους μάνατζέρ μου. Με ρώτησαν αν ήθελα να γράψω ιστορία ή να είμαι ένας ακόμα παίκτης της Γιουνάιτεντ. Τους είπα να προχωρήσουν.

Κατέκτησα το πρωτάθλημα στην πρώτη μου χρονιά εκεί οπότε η επιλογή που έκανα ήταν σωστή".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ