ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέραρντ: "Φοβόμουν ότι ο Σουάρες θα φύγει"

Τζέραρντ: "Φοβόμουν ότι ο Σουάρες θα φύγει"

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε ότι είχε έντονες ανησυχίες σχετικά με την παραμονή του Λουίς Σουάρες στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ουρουγουανός άσσος της Λίβερπουλ αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σήριαλ της θερινής μεταγραφικής περιόδου, με διάφορες ομάδες να προσπαθούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και με τον ίδιο να ζητεί σε κάποιο σημείο από την ομάδα να τον αποδεσμεύσει.

Ρεάλ Μαδρίτης, αρχικά, και Άρσεναλ πιο έντονα στη συνέχεια, έκαναν επίσημες προτάσεις οι οποίες, ωστόσο, απερρίφθησαν από τη διοίκηση των "κόκκινων".

Ο 26χρονος τελικά έμεινε, παραμερίζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλάζοντας στάση και δείχνοντας ευχαριστημένος για την τελική έκβαση της ιστορίας. Την Κυριακή πραγματοποίησε το ντεμπούτο του για φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, σκοράροντας δις στην εκτός έδρας νίκη με την Σάντερλαντ.

Ο Τζέραρντ, που είχε απορρίψει στο παρελθόν προτάσεις από συλλόγους εντός και εκτός νησιού, εξέφρασε την ευαρέσκεια του για την απόφαση του συμπαίκτη του να μείνει και τη θετικότατη συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα από τότε.

" Όταν έχεις έναν παίκτη σαν τον Λουίς Σουάρες, ξέρεις ότι πολλές ομάδες θα τον θέλουν. Ξυπνούσα κάθε πρωί με την ελπίδα να μη συμβεί τίποτα και να μείνει εδώ. Κανείς δεν προσπάθησε περισσότερο από εμένα να τον πείσει να μείνει και ξέρει ακριβώς τι πιστεύω για εκείνον. Ήξερα ότι αν τον κρατούσαμε, θα αυξάναμε τις πιθανότητες μας για κάτι καλό", είπε ο αρχηγός και συνέχισε:

" Είναι ένας ιδιαίτερος τύπος ποδοσφαιριστή και μας δίνει το κάτι διαφορετικό. Όταν ο σύλλογος του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πουληθεί, έσκυψε το κεφάλι και άρχισε να δουλεύει σκληρά.

Δε μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Συνειδητοποίησε ότι η ομάδα τον ήθελε και σεβάστηκε την απόφαση. Είναι εδώ και θέλει να μείνει, θέλει να πετύχει κάτι σημαντικό φέτος και είναι πιο πεινασμένος από ποτέ."

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ