ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τζέραρντ: "Θα έμενα στη Λίβερπουλ..."

Τζέραρντ: "Θα έμενα στη Λίβερπουλ..."
Τζέραρντ Βίγια

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε ότι θα έμενε στη Λίβερπουλ εάν του δινόταν ρόλος στο τεχνικό επιτελείο του Μπρένταν Ρότζερς.

Σε συνέντευξή του στην Daily Mail, ο 35χρονος μέσος των LA Galaxy, Στίβεν Τζέραρντ, αποκάλυψε ότι θα έμενε στη Λίβερπουλ εάν του προσφερόταν ρόλος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, πλαισιώνοντας τον Μπρένταν Ρότζερς.

"Από θέμα ικανότητας, θα μπορούσα να παίξω ακόμη αλλά από θέμα φυσικής κατάστασης δεν θα μπορούσα να παίξω σε κάθε ματς, στην ηλικία μου. Δεν μου άρεσε να είμαι αλλαγή, την τελευταία σεζόν. Δεν ήθελα να μην γνωρίζω εάν θα είμαι στην αρχική ενδεκάδα ή όχι. Μπορεί να είναι αντιφατικό, αλλά αυτό που θα με είχε κρατήσει στο Λίβερπουλ θα ήταν η πιθανότητα να πλαισιώσω τον Μπρένταν Ρότζερς και το επιτελείο του. Αυτά μου αναφέρθηκαν, αφού ανακοίνωσα την απόσυρσή μου.

Δεν ξέρω εάν θα γίνω αρκετά καλός ως προπονητής, ως Νο1, Νο2, Νο3, Νο4. H Λίβερπουλ αντικατέστησε προπονητές σαν τον Κόλιν Πάσκοου, τον Μάικ Μαρς το καλοκαίρι οπότε ψάχνουν για προπονητή Νο2, Νο3 ή Νο4. Θα μου ήταν τόσο ταιριαστός ένας από αυτούς τους ρόλους, όπως και του ποδοσφαιριστή.", είπε αρχικά ο Στίβεν Τζέραρντ.

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι τη θέση του Κόλιν Πάσκοου, ως βοηθού του Μπρένταν Ρότζερς ανέλαβε ο Σιν Ο' Ντρίσκολ ενώ αυτή του Μάικ Μάρς ο Γκάρι ΜακΆλιστερ. Στη συνέχεια, ο Στίβεν Τζέραρντ παραδέχθηκε πως αν και απολαμβάνει τη νέα του εμπειρία στις ΗΠΑ, του λείπει η Premier League.

"Μου λείπει η Premier League, μου λείπουν τα πάντα. Όταν ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω γήπεδα με 50, 60, 70.000 θεατές, το πάθος, την ένταση, ζηλεύω. Μου λείπει να παίζω με καλύτερους παίκτες, να είμαι ο Στίβεν Τζέραρντ, ο αρχηγός της Λίβερπουλ, να παίζω μπροστά στους ανθρώπους μου, να προσπαθώ να πάρω αποτέλεσμα γι' αυτούς. Όσο και να απολαμβάνω την εμπειρία, μου λείπει η Premier League"

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ