ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Τρέλα" με τις φανέλες του Μπαλοτέλι

"Τρέλα" με τις φανέλες του Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ήδη είδωλο για τους φανς της Λίβερπουλ πριν καν παίξει στο "Άνφιλντ". Διαβάστε για τις τρελές πωλήσεις της φανέλας του Ιταλού άσου.

Έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στην πόλη του Λίβερπουλ πριν καν φορέσει της φανέλα της ομάδας στο "Άνφιλντ" ο Μάριο Μπαλοτέλι (το βράδυ της Δευτέρας κατά πάσα πιθανότατα το ντεμπούτο του απέναντι στην Άστον Βίλα).

Τρανή απόδειξη ο απίστευτος τζίρος που γίνεται με τις πωλήσεις της φανέλας με το Νο 45, κάτι που παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής των "κόκκινων", Ίαν Άιρ.

"Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε παρόμοιες ευκαιρίες. Όταν ανακοινώσαμε την απόκτηση του Μάριο μέσα σε μία ημέρα πουλήσαμε περίπου 770 φανέλες αξίας 75 ευρώ η κάθε μία.

Στο παρελθόν αυτός ο σύλλογος δεν ήξερε να επωφελείται από τέτοιες καταστάσεις όμως τώρα έχει αλλάξει το μάνατζμεντ", δήλωσε χαρακτηριστικά, με τα αγγλικά ΜΜΕ να υπογραμμίζουν πως ο "χαμός" με τον Μπαλοτέλι δεν περιορίστηκε την ημέρα της ανακοίνωσης καθώς κατά μέσο όρο πουλιούνται καθημερινά 700 φανέλες του Ιταλού φορ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ