ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Τρέλα" για το τελευταίο ματς του Τζέραρντ

"Τρέλα" για το τελευταίο ματς του Τζέραρντ

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ θέλουν όλοι να βρεθούν στο τελευταίο επίσημο ματς του Στίβεν Τζέραρντ στο "Anfield" και για το λόγο αυτό είναι έτοιμοι να δώσουν μία μικρή... περιουσία! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Στίβεν Τζέραρντ ετοιμάζεται για το 33ο και τελευταίο ντέρμπι της καριέρας του ως παίκτης της Λίβερπουλ απέναντι στη συμπολίτισσα Έβερτον (14:45, live από το Sport24.gr), ωστόσο το παιχνίδι εκείνο στο οποίο θα έχει τη μεγαλύτερη συγκινησιακή φόρτιση μέσα στη σεζόν θα είναι αυτό της 16ης Μαΐου.

Όχι λόγω του αντιπάλου (Κρίσταλ Πάλας) αλλά εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς του, αφού θα είναι το τελευταίο του με την κόκκινη φανέλα στο "Anfield" πριν αφήσει το Νησί για να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Δεν είναι όμως μόνο ο αρχηγός των "κόκκινων" που έχει μαρκάρει αυτό το ματς στην ατζέντα του αλλά και οι φίλοι της Λίβερπουλ, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως υπάρχει απίστευτη ζήτηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που -όπως αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμα η Liverpool Echo- έχει φτάσει να πουλιέται σχεδόν 2.000 λίρες (1.985 για την ακρίβεια) μέσω διαδικτύου ένα εισιτήριο για μία από τις σειρές κοντά στο κέντρο του γηπέδου.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως μέσα σε αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησαν τέσσερα εισιτήρια on line για το Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας έναντι 1.500 λιρών, ενώ αρκετές δεκάδες εισιτήρια για το ίδιο ματς πουλιόντουσαν από 400 μέχρι 1.300 λίρες...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ